folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vatan Sevgisi İçin

Vatan Sevgisi İçin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

müridlerim ben askeri liseler hakkında bir konu açmıştım ve şimdi size sorduğum soru şu oo konuyu o kuduktan sonra buraya ben askeri liseye gidip vatanımı korurum dien varmı?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Erkek

bak hacım seviyorsan bu meslegi ben bu yükün altından kalkabilirim bu kutsal meslegi layıkıyla yerine getiririm diyorsan ne mutlu sana hic durma git.. vatanını sevmek icin iLLa ki asker oLmak gerekmiyor.. yine vurguLuyorum bu KUTSAL bi görev..

Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

o konuyu okumadım ama sınava girdim vatan için okula gireyim diye

yalnız bizim gibileri almıyolar işte yine düşük puanla kazanamadınız diycekler sorun aslında bizde çalışmıyoruz 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 623 Toplam Mesaj: 3