Vatanda İndirim
-
Hacılar, vatan yine %25 yapmış bugün.
SSD alacaklar için iyi fırsat sunuyor.
-
Cebimde para varken yapmıyorlar, param yokken yapıyorlar
-
kartalkethuda bunu yazdıCebimde para varken yapmıyorlar, param yokken yapıyorlar
Sana babamın en sevdiği hikayelerinden biriyle cevap veriyorum, teselli ediyo
PULA Çocuk babasına koşarak gelmiş. "Baba kapının önünde deve 1 pula satılıyor, alalım mı?" demiş. Babası; "Para yok oğlum, alamayız." Aradan zaman geçmiş, işleri iyi gidip zengin olan babasınıı çocuk yine koşarak gelmiş; "Baba kapının önünde deve satılıyor, ama 1.000 pula" demiş. Babası; "Koş 10 tane al, gelsin. Çünkü şimdi para var
Kaan tarafından 10/Ağu/12 13:57 tarihinde düzenlenmiştir -
lan bi sik yok aga o kadar baktım
s2ye yazmış zaten 1300 lira burdada 1300
yada ben yanlışmı bakıyorum
-
iQsuz bunu yazdı
son cümlene katılıyorum :D
bide "s2" demekle neyi kastettin anlamaıdım valla
-
ajan1111 bunu yazdıiQsuz bunu yazdı
son cümlene katılıyorum :D
bide "s2" demekle neyi kastettin anlamaıdım valla
samsung galaxy s2
-
sitede yazan fiyatlar % 25 indirimli haliyse bi zike yaramaz normal fiatlar zaten.Ama yazılı olan fiyat üzerinden % 25 indirim var ise ozaman tamam
-
swordfish bunu yazdı
sitede yazan fiyatlar % 25 indirimli haliyse bi zike yaramaz normal fiatlar zaten.Ama yazılı olan fiyat üzerinden % 25 indirim var ise ozaman tamam
bilgisayar parçalarında ciddi indirim var,
ben ssd'lere baktım, piyasadan en az 50-60 lira ucuz,
acil ihtiyacım üç parça ürün aldım, ucuzlamalarını bekliyordum.
Ürün Miktar Birim Fiyat KDV Dahil Tutar CRUZER 6 BEARD & HEAD SAÇ SAKAL ŞEKİLLENDİRİCİ 1 108,14 TL 127,61 TL 4GB Tek Modül 1333MHz DDR3 CL9 Notebook Ram 2 29,00 USD 123,53 TL
Kaan tarafından 10/Ağu/12 15:28 tarihinde düzenlenmiştirKINGSTON 4GB Tek Modül 1333MHz DDR3 CL9 Notebook Ram 2 BRAUN CRUZER 6 BEARD & HEAD SAÇ SAKAL ŞEKİLLENDİRİCİ 1 Ödeme Tipi Alışveriş Tutarı v İnt Axess 5 %25 92,65 TL v İnt Axess 5 %25 95,70 TL -
bence piyasadaki en ucuz hali bu şekilde
asus n56vz s4037 aldım 2200 e başkada hiçbiyerde bu fiyata yok.