folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Vatandaşa Kaliteli Dayak İçin Resmi Belge

Vatandaşa Kaliteli Dayak İçin Resmi Belge

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackglove
    blackglove's avatar
    Erkek

İŞTE BAKAN ŞAHİN’İN YANITI:

a.20120924161956.jpg

İts My Life. NOW or NEVER
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

belge yok.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackglove
    blackglove's avatar
    Erkek

düzeltildi

İts My Life. NOW or NEVER
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ern3st
    Ern3st's avatar
    Erkek

bu copla önce idris cahilini dövmeli

kahrolsun bağzı şeyler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

dayak cennetten çıkmadır dovsunler amk kırsınlar azanın kafasını gözünü.

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek

Problem kaliteli copta değil kimi kendini bilmez polisimizde..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Sen önce polisini eğit. Yolda giderken polis arabasından izmarit attılar, 155'i aradık polis aracından izmarit atıldı, polis böyle yaparsa millet ne yapar diye, telefondaki adam "yangına sebebiyet mi verdi" diye soruyor. Yani yangına sebebiyet vermediyse atabilir diye düşünüyor. Allah bunların eline kimseyi düşürmesin arkadaş.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

Bu insanlar polis afedersiniz kimse yanlış anlamasın ama sizin girmeye korktuğunuz mahallelere girip yüzüne tükürmeyeceğiniz adamlarla uğraşıyorlar , densizin biri gidip adama tekme atmaya çalışıyor yazıktır günahtır be ben daha bu güne kadar bana kötü davranan tek bir polisle karşılaşmadım durum ne olursa olsun yardım ettiler uzak bir mesafeden metroya yürürken yol tenha diye adam arabayla attı beni metroya kim ne derse desin abicim daha geçen bi haber vardı 3 tane insan silüeti polis dövmüşler bu onurlu mesleği yapan adamlara böyle şeyler yapılıyorsa orantısız güçte olsun ayarsızlık yaparsam gelsin benide dövsün şu söylediğimin tersini söylersem namerdim

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

Bu insanlar polis afedersiniz kimse yanlış anlamasın ama sizin girmeye korktuğunuz mahallelere girip yüzüne tükürmeyeceğiniz adamlarla uğraşıyorlar , densizin biri gidip adama tekme atmaya çalışıyor yazıktır günahtır be ben daha bu güne kadar bana kötü davranan tek bir polisle karşılaşmadım durum ne olursa olsun yardım ettiler uzak bir mesafeden metroya yürürken yol tenha diye adam arabayla attı beni metroya kim ne derse desin abicim daha geçen bi haber vardı 3 tane insan silüeti polis dövmüşler bu onurlu mesleği yapan adamlara böyle şeyler yapılıyorsa orantısız güçte olsun ayarsızlık yaparsam gelsin benide dövsün şu söylediğimin tersini söylersem namerdim

Haklısın. Polis az bile yapıyor bence amk ama bazen çok göt kalkıklığı yapıyorlar ona ayar oluyorum işte :)

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    Ern3st bunu yazdı

bu copla önce idris cahilini dövmeli

direk götüne sokucaksın bizzat test etsin fonksiyonelliğini...

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 1051 Toplam Mesaj: 10