Vatandaşa Kaliteli Dayak İçin Resmi Belge
-
-
belge yok.
-
düzeltildi
-
bu copla önce idris cahilini dövmeli
-
dayak cennetten çıkmadır dovsunler amk kırsınlar azanın kafasını gözünü.
-
Problem kaliteli copta değil kimi kendini bilmez polisimizde..
-
Sen önce polisini eğit. Yolda giderken polis arabasından izmarit attılar, 155'i aradık polis aracından izmarit atıldı, polis böyle yaparsa millet ne yapar diye, telefondaki adam "yangına sebebiyet mi verdi" diye soruyor. Yani yangına sebebiyet vermediyse atabilir diye düşünüyor. Allah bunların eline kimseyi düşürmesin arkadaş.
-
Bu insanlar polis afedersiniz kimse yanlış anlamasın ama sizin girmeye korktuğunuz mahallelere girip yüzüne tükürmeyeceğiniz adamlarla uğraşıyorlar , densizin biri gidip adama tekme atmaya çalışıyor yazıktır günahtır be ben daha bu güne kadar bana kötü davranan tek bir polisle karşılaşmadım durum ne olursa olsun yardım ettiler uzak bir mesafeden metroya yürürken yol tenha diye adam arabayla attı beni metroya kim ne derse desin abicim daha geçen bi haber vardı 3 tane insan silüeti polis dövmüşler bu onurlu mesleği yapan adamlara böyle şeyler yapılıyorsa orantısız güçte olsun ayarsızlık yaparsam gelsin benide dövsün şu söylediğimin tersini söylersem namerdim
-
Lotus bunu yazdı
Bu insanlar polis afedersiniz kimse yanlış anlamasın ama sizin girmeye korktuğunuz mahallelere girip yüzüne tükürmeyeceğiniz adamlarla uğraşıyorlar , densizin biri gidip adama tekme atmaya çalışıyor yazıktır günahtır be ben daha bu güne kadar bana kötü davranan tek bir polisle karşılaşmadım durum ne olursa olsun yardım ettiler uzak bir mesafeden metroya yürürken yol tenha diye adam arabayla attı beni metroya kim ne derse desin abicim daha geçen bi haber vardı 3 tane insan silüeti polis dövmüşler bu onurlu mesleği yapan adamlara böyle şeyler yapılıyorsa orantısız güçte olsun ayarsızlık yaparsam gelsin benide dövsün şu söylediğimin tersini söylersem namerdim
Haklısın. Polis az bile yapıyor bence amk ama bazen çok göt kalkıklığı yapıyorlar ona ayar oluyorum işte :)
-
Ern3st bunu yazdı
bu copla önce idris cahilini dövmeli
direk götüne sokucaksın bizzat test etsin fonksiyonelliğini...