folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vatandaşlık Değiştirmek

Vatandaşlık Değiştirmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Şimdi hacılar biliyorsunuz Amerikan vatandaşı olmak çok zor.Benim bildiğime göre Amerika artık Pakistan,Hindistan,Müslüman ülkeleri ve pek gelişmemiş ülkeleri Avrupa ülkelerine göre daha ağırdan alıyor yada kolay kolay onay vermiyor.

Şimdi benim sorum şu.Eğer ben bir Avrupa vatandaşı olup ordan Amerikan yada Canada vatandaşlığı yapsam şansım daha yüksek olur mu?

Mesela Türk vatandaşlığından İtalyan vatandaşlığına ordan da USA vatandaşlığına gibi.

Yada bir sorum daha var mesela ben başka bir sağlam Avrupa ülkesi vatandaşlığına geçsem ondan sonra kendinden daha az gelişmiş ülkelerin vatandaşlıklarını almam daha kolay olur mu?

NOT:Vatandaşlık değiştirme gibi bir niyetim yok şuan sadece aklımda bulunsun diye soruyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek

prosedür aynıdır. Ya evleniceksin öyle geçiceksin vatandaşlığa ya da 5 yıl amerikada bil fiil yaşıycaksın öyle geçiceksin.
    Ya da green card ile gidiceksin vatandaşlık hizmetlerinden direkt yararlanıcaksın.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

bir kerametin yoksa vermezler, evlensende vermezler onun yerine sınırsız vize verirler.

Sağlam avrupa ülkesi diye birşey yok, amerika da yok. Türkiye ne kadar iğrenç bir yer olsa da şu gün asla Türk vatandaşlığımdan vazgeçmem.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    VBDream bunu yazdı

bir kerametin yoksa vermezler, evlensende vermezler onun yerine sınırsız vize verirler.

Sağlam avrupa ülkesi diye birşey yok, amerika da yok. Türkiye ne kadar iğrenç bir yer olsa da şu gün asla Türk vatandaşlığımdan vazgeçmem.

keramet derken prof. yada iş adamı falan gibi bişey olmayı mı kastediyorsun ?

Bende zaten değiştirmeyi düşünmüyorum şuan.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ataturkcu1
    ataturkcu1's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

Şimdi hacılar biliyorsunuz Amerikan vatandaşı olmak çok zor.Benim bildiğime göre Amerika artık Pakistan,Hindistan,Müslüman ülkeleri ve pek gelişmemiş ülkeleri Avrupa ülkelerine göre daha ağırdan alıyor yada kolay kolay onay vermiyor.

Şimdi benim sorum şu.Eğer ben bir Avrupa vatandaşı olup ordan Amerikan yada Canada vatandaşlığı yapsam şansım daha yüksek olur mu?

Mesela Türk vatandaşlığından İtalyan vatandaşlığına ordan da USA vatandaşlığına gibi.

Yada bir sorum daha var mesela ben başka bir sağlam Avrupa ülkesi vatandaşlığına geçsem ondan sonra kendinden daha az gelişmiş ülkelerin vatandaşlıklarını almam daha kolay olur mu?

NOT:Vatandaşlık değiştirme gibi bir niyetim yok şuan sadece aklımda bulunsun diye soruyorum.

Hocam IT sektöründe çalışacaksın ileride diye hatırlıyorum.Eğer kendini mesleğine iyi verir ve ABD'de çalışan firmalardan birinden teklif alırsan greencardın çıkar.5 sene orada çalıştıktan sonra da vatandaşlığa geçebilirsin.

Sorunun cevabı benim söylediğim cümleler değildi ama amaca giden yolunda bir başka yol olarak söyledim.

Pragmatism&Realism
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

green card gerisi zor benim arkadasa cıktı gitti amerikada şimdi 2012de başvurdu 2 ay önce amerikaya gitti

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
Toplam Hit: 2059 Toplam Mesaj: 6