Vb "De Exe Acmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aloryan
    Aloryan's avatar
    Erkek
    merhaba ben  bi exe'yi  vb ye gore cevirmek  istiyorum yani  exe'yi vb de duzenlemek istiyorum bilgisi olan varsa  Paylasabilirmi

Her zaman derim = Bilmemek Ayıp deil Ögrenmemek Ayıp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VatanisTurK
    VatanisTurK's avatar
    Erkek
    exeyı aldıgın adamdan vbp ve formları ıste o atınca vbplerın project1ını ayda 2sını her neyse osunu ac otomatıkman duzenlersın

Devlet-i Osman-i Ali"de terfi"i temayuzilim irfan-i ile olmaz ya olacak kuvvetli iltimas ya olacak medeni haz ya da olacak delikle temas. ---- Millet Kadınla ilgili konu acıyor biz açınca siliniyor alın url:moderatör silmeye alısık onca konu oluyor kadınlarla ilgili küfürler yazılıyor bız acınca anlaşılmadan sılınıyor örnegın su url"deki söz http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=S%F6zler&folderid=42998 amı olanın ımanı olmaz sözü kim için söylenmiş söylesenize amk hadi ? benım konuma gelip öyle böyle demesini bılyordunuz ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aloryan
    Aloryan's avatar
    Erkek
    iste ole bir sansımız yok elimde exe var  adamıda bilmiyorum   bi programla yapiliyormus ama ismi ne bilmiyorum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Eğer dosya korunmamış ise vbreformer isimli programla bazı form özelliklerini vs değiştirebilirsin.Kodlara müdahale etmen assembly bilgin olmadan mümkün değil.Disassembler ile assembly kodlarına bakıp değiştireceğin ekleyeceğin yerler olacak vs uzun,yorucu bir iş.

λ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aloryan
    Aloryan's avatar
    Erkek
    işe yararsa kodlar kolay

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek
    hoca exeyi vbye gore çeviremezsin.Exeyi assembly koduna ceviren decompiler programlar var bunlarla bazı form özellikleride değiştirilebilio böyle bişe lazımsa vb decompiler lite araştır.Yoksa koy exeyi vpb ve formlar ciksin o zaman programin ne değeri kalır

The king is bleeding.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

decompiler sadece vb de yazılanları vb şekilnde açar ama fazla birşey değiştiremezsin.Kodların çok çok az bi kısmı gelir :)

Dışdan görünüm değiştirmek istiyorsan.. reshack veya restorator programlarını kullanabilirsin

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aloryan
    Aloryan's avatar
    Erkek
    ewt haklı cıktınız size bisey sormak istiyorum ben duzenliyecegim yeri duzenledim ama bisey kaldı   ben programı acinca tam ekran acilsin istiyorum nasil yapilabilir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

dostum böyle uğraşacağına otur kendin yaz. senin yazdığın bi programı editleyip benim diye satmaya kalkan biri olduğu düşün???ne düşünürsün.

en iyisi alnının akı.

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aloryan
    Aloryan's avatar
    Erkek

Haklısın zati ben program satmıyorum ben suan yaptigim takimhane takip programını okula yapiyorum bunu karsılıgındada birsey almıyorum ha baskasını yaptigi sey derken onu bir arkadas icin istemistim oyun serveri var clienti bir connector yaptircakti bilmedigimden birtanesinie edityeym dedim

nese ben vericem sorunun cevabını  kitabı aciyim bakayim dedim :) tam karsıma cikti

WindosState Özelligi sayesinde yapabiliyoruz  bize 3 secenek sunuyor

Yapilacak deger   Secenek               Etkisi

0                        Normal               Forum normal durumda calisir

1                        Minimized           Forum acilir,ancak simge durumuna kucültülür

2                        Maximized          Form acilir , ancak ekranı kaplar  (YANİ TAM EKRAN)

Toplam Hit: 2398 Toplam Mesaj: 10