Vb "De Exe Acmak
-
merhaba ben bi exe'yi vb ye gore cevirmek istiyorum yani exe'yi vb de duzenlemek istiyorum bilgisi olan varsa Paylasabilirmi
-
exeyı aldıgın adamdan vbp ve formları ıste o atınca vbplerın project1ını ayda 2sını her neyse osunu ac otomatıkman duzenlersın
-
iste ole bir sansımız yok elimde exe var adamıda bilmiyorum bi programla yapiliyormus ama ismi ne bilmiyorum
-
Eğer dosya korunmamış ise vbreformer isimli programla bazı form özelliklerini vs değiştirebilirsin.Kodlara müdahale etmen assembly bilgin olmadan mümkün değil.Disassembler ile assembly kodlarına bakıp değiştireceğin ekleyeceğin yerler olacak vs uzun,yorucu bir iş.
-
işe yararsa kodlar kolay
-
hoca exeyi vbye gore çeviremezsin.Exeyi assembly koduna ceviren decompiler programlar var bunlarla bazı form özellikleride değiştirilebilio böyle bişe lazımsa vb decompiler lite araştır.Yoksa koy exeyi vpb ve formlar ciksin o zaman programin ne değeri kalır
-
decompiler sadece vb de yazılanları vb şekilnde açar ama fazla birşey değiştiremezsin.Kodların çok çok az bi kısmı gelir :)
Dışdan görünüm değiştirmek istiyorsan.. reshack veya restorator programlarını kullanabilirsin
-
ewt haklı cıktınız size bisey sormak istiyorum ben duzenliyecegim yeri duzenledim ama bisey kaldı ben programı acinca tam ekran acilsin istiyorum nasil yapilabilir
-
dostum böyle uğraşacağına otur kendin yaz. senin yazdığın bi programı editleyip benim diye satmaya kalkan biri olduğu düşün???ne düşünürsün.
en iyisi alnının akı.
-
Haklısın zati ben program satmıyorum ben suan yaptigim takimhane takip programını okula yapiyorum bunu karsılıgındada birsey almıyorum ha baskasını yaptigi sey derken onu bir arkadas icin istemistim oyun serveri var clienti bir connector yaptircakti bilmedigimden birtanesinie edityeym dedim
nese ben vericem sorunun cevabını kitabı aciyim bakayim dedim :) tam karsıma cikti
WindosState Özelligi sayesinde yapabiliyoruz bize 3 secenek sunuyor
Yapilacak deger Secenek Etkisi
0 Normal Forum normal durumda calisir
1 Minimized Forum acilir,ancak simge durumuna kucültülür
2 Maximized Form acilir , ancak ekranı kaplar (YANİ TAM EKRAN)