Vb İcin Program

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisko
    Pisko's avatar
    Erkek
    Arkadaslar Visual basic icin html kit tarzi bi progra ariyorum yanlis yazidigim zaman uzeri kirmizi olsun yazinin su anda notepad kullaniyom ama cok zor oluyo. Bildiginiz linkleri yazarmisiniz. Simdiden sagolun.

Kurşun sesi kadar hızlı geçer yaşamak , öyle zordur ki kurşunu havada sevgiyi yürekde tutmak...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ttx14c
    ttx14c's avatar
    Erkek
    Pisko ! Ne dediğinin farkındamısın ? :)
    VisualBasic HTML ..Vs gibi Hex editorlerinde kodlıyabilecegin bir dil deyil. VisualBasic BaşlıBaşına Bir Program geliştirme Studyosudur, Cd sini alırsın, Studyoyu kurarsın , Herşeyi hazırdır.
    Sen kodlamanı yaparsın, o sana Yanlışlarını gösterir. Hex editorleriyle alakası yok bu işin yani :)

onLy tTx14c (TechnoLogy) (tTime)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisko
    Pisko's avatar
    Erkek
    Hic bi yerde hex demedim html kit dedim. Kullanmiyosun herhalde herneyse viusal basicin programini indirebilicegim bi yer var mi ?

Kurşun sesi kadar hızlı geçer yaşamak , öyle zordur ki kurşunu havada sevgiyi yürekde tutmak...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ttx14c
    ttx14c's avatar
    Erkek
    kit ler hex tabanlı kontrolcülerdir, onun için öyle dedim.
    VisualBasic Lisanslı bi Yazılımdır. Dışarıda kopya Cd olarak bulabilirsin, VisualBasic6 nın altındaki sürümleri , beliki İndirebilirsin, o konuda bilgim yok, ama VisualStudio6 yaklaşık 300MB, Dışarıdan kopya cd alman en güzeli derim.

onLy tTx14c (TechnoLogy) (tTime)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisko
    Pisko's avatar
    Erkek
    Anlamisem cok sagol. Gittim aldim cdsini ama cozemedim nereye yazicagimi. :) Kodlari fln . Yardimci olabilicek bi site soylerimisin. biliyorsan.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    http://www.vbturk.net/
    incele isine yarayabilecek seyler bulabilirsin

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisko
    Pisko's avatar
    Erkek
    Simdi acikcasi ben sunu soyliyim ben vb komutlarini notepada yazip asp olarak kaydedip ogrenmeye calisiyodum bu programi actim bu programla setup yapiliyo ama benim setup yapilcak kadar bilgim yokh daha programin nasıl calistigini bile zor anladim hatta ne ise yaradigini madem basladik alicaz bi kitap basliycaz.

Toplam Hit: 1879 Toplam Mesaj: 7