Vb İçinde Site Acmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    Şimdi ben formum var formuma webbrowser ekledim onun içinde web sitemin sallıyorum http://www.xxx.com/vb/index.php    adresinin acılmasını istiyorum. bunu nasıl yapabilirim bilen abiler varsa yapıp projet.vb yane derlenmemiş halini upload edebilirmi hem kodları arastıram ogrenem yeni başladımda

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek

WebBrowser1.Navigate "http://www.xxx.com/vb/index.php"

The king is bleeding.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLman
    aLman's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Private Sub Command1_Click()
    WebBrowser1.Navigate (Text1.Text)
    End Sub

forumuna bi text ekle.

command butonun click olayına kodları yapıstır.

textte yazdığın adres açılır 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    derliyorum hatasız derleniyor fakat exeyi acınca  web sayfası içinde acılmıyor bomboş bir sayfa

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    formun load olayına yaz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    holley oldu yehuu        allah razı olsun

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

Private Sub Form_Load()

WebBrowser1.Navigate "http://www.google.com"

End Sub

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
Toplam Hit: 2135 Toplam Mesaj: 7