Vb Program Yardımlarınız?
-
Arkadaşlar Bilgisayar dersinden proje ödevi olarak Vb'de polis veya güvenlik şirketleri için bir program olucak(aslında daha çok polisler için)bu programla ilgili benim aklıma tc kimlik noya göre kişi bilgileri veya plakaya göre araç sahibi,araç modeli gibi şeyler geldi bu programa başka neler koyabilirm? (Ben sadece temel ilgileri biliyorum.) yardımlarınız için şimdiden saolun.
-
göreve başlama tarihi, emekliliğine ne kadar kaldığının hesabı, varsa aldığı başarı ödülleri, varsa katıldığı operasyonlar, nerelerde görev yaptığı, medeni durum, çocuk sayısı, mesai şekli, şu an bağlı olduğu karakolda ne kadar süredir görev yaptığı, mezun olduğu pmyo, güvenlikçiyse sertifikayı aldığı yer, güvenlikçiyse sertifikasının silahlı mı silahsız mı olduğu.
-
cevapladığın için saol ama galiba yanlış anlattım ben polisler için derken bunu polisler kullanacak yani örneğin öylesine yapılan küçük bir karakol programı gibi işte mesela herhangi bir kişinin sabıkası varmı ,yokmu yada araçlar için kazaya karışmışmı,modeli ne bu türden bu programa ben iki sekme açsam birinde araç diğerinde kişiler için olsa başka ne gibi bir sekme konusu açabilirim??
-
kurum olabilir belki.
Toplam Hit: 1521 Toplam Mesaj: 4