folder Tahribat.com Forumları
linefolder C#, Asp.Net, .Net Core
linefolder Vba Çalıştıramıyorum ( Yardım)

Vba Çalıştıramıyorum ( Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

S.a müridler

bildigniz üzere excelde alt+f11 tuşlarıyla açılması gereken visual basic applications acılmıyor.

Gorunumden arac cubukları ve visual basici işaretledigimde cıkan toolbar sönük tıklayamıyorum. Ne yapabilrm?

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

kullandığım ofis portable falansa ondan olabilir.

birde kaldırıp yeniden yüklemeyi dene. 

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek
    sanırım öyle. Peki ek olarak indirp kursam olabilrmi. Ya da nerden bulabilrm

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

evet müridler önerisi olan yokmu. Şuan full office yok elimde. Bunu bi eklenti gibi indirp kuramazmıyım acaba?

Toplam Hit: 1584 Toplam Mesaj: 4