Vbde İE Sayfa Yönlendirme Add-İn
-
SEvgili & saygılı Müritler
şimdilik sadece internet explorer üstünde çalışmasınız istediğim(daha doğrusu umduğum) bir proje var aklımda...
örneğin İE ile bir sayfaya girdiğimde bir sitein "login" sayfası olabilir, formu doldurup gönderdikten sonra (eğer formun dolduruluşu istediğim değerlerdeyse) benim istediğim önceden ayarladığım bir adrese yönlendirmesini istiyorum. İEye bir add-in olarak yapmak mümkünmüdür? yada böyle bir projenin yapılabilirliği varmıdır?
anlatımım biraz kötü biliyorum =) fakat daha fazla açıklama yapmamı isterseniz sanırım yavaş yavaş açıklayabilirm :)
şimdiden teşekkürler -
tabiki mümkün. Ama script hazırla derim onlar daha etkili oluyor bence.
-
nasıl birşey hazırlanabilir örnek fln verebilirmisin, aslında ben şimdi uyuycam gün ola hayrola :)
çok merak ediyorum bu konuyu hadi bakalım
editgül: yanlız yanlış anlaşılma olmasın ben bunu kendi bilgisayarımda kullanmak istiyorum sadece. amaç ise mesela benim pcden biri tahribat.coma login formunu doldurup giriş'e tıkladığında giriş olayını engelleyip farklı bir sayfaya yönlendirmesini istiyorum.mesela 404 hatası olan bi sayfaya yönlendircek kullanıcı da "aaa" dicek "giriş yapamıyorum" diycek...
not1:sanırım son editle anlaşılır hale geldi :) -
Biraz zmn olmuş ama girmisken bildigimi soyliyim.
Toolbar,eklenti fln yapacaksan ayridir.Ama su filtre programlari gibi bisi yapacaksan; IE'de bisiye tiklandiginda islem yaptirmak istiorsan, hook arastir derim. Internet explorerin sayfaya girmesi NAVIGATE bu mesaj gittiginde yakalayip yonlendirme islemini yaptir mesela..
IE uzerinde yaptigim birsey degil onun icin daha net bilgi bilgi veremiorm.ama hazir kodlara fln bakabilrsin pscode den.
-
edit
:D
-
DE5TROY3R bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hocam yanlış konuyu cevapladın galiba :D
Toplam Hit: 3224 Toplam Mesaj: 6