Vb"De Programı Açılmasını Engellemek Yardım Lütfen Arkadaşlarım
-
arkadaşlar Vb'de Pc'de qayıtLı pr0gramı nasıL engellerim emsela abdurrahman dıyenpr0gram olsun onun exesini nasıL engelelrım yani adam benim programımı acar acmas o programı açamicak ,pc yasakLicak açılışını o programın
-
anladıysam zenci olam
-
la mesela abdurrahman dıye bılgısayarında bır program var dıyelım benım programımı actıktan sonra benım programımdaki kdolar sayesınde bu abdurrahman.exe dosyası acılmasın yasaklansın nasıL yaparım vbunu
-
sadece bi exe ye yönelik değilde tüm programları açtırmama gibi bişe yapabilirsin. Ama yanlız hizmetlerde çalışan svhost falan onlara etkisi oluo ve pc yeniden başlıo yani anlıyacan biraz kıl bi iş
-
sen daha derdini anlatamıyorsun, vb de bu işi nasıl yapacaksın¿
-
yapmak istediği anti virüs veya firewall engelleyici :)
-
Shell ("tskill exeismi") 'exeismi derken sonuna .exe koymayacan
-
benzaldehit bunu yazdı:
-----------------------------
----------------------------aga sus bu 1 genki sagol kardeşim bu2 ama buguün okuLda 0rdum o k0du arkadaş oLmas dedi ?uzman vb'ci vede arkadaş
-
VatanisTurK bunu yazdı:
-----------------------------benzaldehit bunu yazdı:
-----------------------------
----------------------------aga sus bu 1 genki sagol kardeşim bu2 ama buguün okuLda 0rdum o k0du arkadaş oLmas dedi ?uzman vb'ci vede arkadaş
-----------------------------madem uzman, olmaz diyeceğine nasıl yapacağını söyleseymiş ya sana!?
-
olur olur hatta bak çalıştırı aç oraya msndeyken tskill msnmsgr yaz direk enterle msnin kapancagını görüceksin :)
-
uzman olan birisi yok hocam sallama :D kodu deneseydiniz çalışacaktı ;)
madem birşey bilmiyorsun 1-2 kod bızıklada öğrenirsin hem hemde kodların ne işe yaradığını anlamaya çalışırsın :)
http://www.freevbcode.com/Source/015/CtrlAltDel.rar buda ctrl alt del örneği ve listedeki programları kapatabiliyor
sen buraya bi liste yazarsın bütün av isimleri filan google da bir sürü var zaten listedekileri üstte verdiğim kodlarlar birleştir kopyala kes birşeyler yap işte :) form load kısmına koyun programı çalıştırır çalıştırmaz kapatsın