Vb.Net İle İlgili Bir Soru
-
Merhaba arkadaşlar bir kayıt formu var bu form 3 tane panelle ayrılmış ilk girişte kayıt formunun oldugu panel çalışıyor 2.panel kayıt daha önce eklenmişse gösteriliyor 3.panelde kayıt tamamlandıgında gözüküyor benım yapmak istediğim kayıt tamamlandığında gösterilen panelde textboxlardan herhangi birine girilen değeri oraya yazdırmak nasıl yapabilirim bunu kodların yanlızca aspx tarafını görebiliyorum .vb tarafları kapalı.
-
anlayamadım hocam kayıt olan texti 3.panele mi yazdırmak istiyorsun tekrardan ?
-
evet abi aynen oyle 3 panelde kaydınız gerçekleşti falan dıyor ben bu panelde de textboxların herhangı bırının degerını yazdırmak ıstyorum aslında yapmak ıstedıgım sey burası uye kayıt formu bu formda email adresi kısmının kayıt tamamlandı mesajında adres@domain.com @ den sonraki domaini yazdırıp oraya lınkletmek ıstyorum ama ılk once o degerı almam gerek :)
-
LuCiFeR bunu yazdı:
-----------------------------evet abi aynen oyle 3 panelde kaydınız gerçekleşti falan dıyor ben bu panelde de textboxların herhangı bırının degerını yazdırmak ıstyorum aslında yapmak ıstedıgım sey burası uye kayıt formu bu formda email adresi kısmının kayıt tamamlandı mesajında adres@domain.com @ den sonraki domaini yazdırıp oraya lınkletmek ıstyorum ama ılk once o degerı almam gerek :)
-----------------------------valla hocam ben olsam ibnelikle yapardım her zaman yaptığım gibi :D
şimdi 3 tane text açardım yan yana
mailimiz tahribat@lucifer.com olsun
text1'e siteismi(tahribat)
text2'ye [@] işaretini(sabit olsada olur)
text3'e lucifer.com olarak girdiririz kullanıcıya
text1 text2 text3 arası geçişlerde bi sonrakine oto geçirdirtim
text3'üde 3.paneldeki texte eşitlerim
al sana oldu hocam :D
-
peki bunu 3.panele nasıl yazırabılrım :)
-
LuCiFeR bunu yazdı:
-----------------------------peki bunu 3.panele nasıl yazırabılrım :)
-----------------------------panelden kastın ne hocam tabmenu şeklinde mi paneller diyosun ?
-
If Request.QueryString("durum") = "ok" Then
PnlRegister.Visible = False
PnlRegisterEnd.Visible = Truegibi hocam koşullara göre 3 tane panel var tab falan degıl
-
LuCiFeR bunu yazdı:
-----------------------------If Request.QueryString("durum") = "ok" Then
PnlRegister.Visible = False
PnlRegisterEnd.Visible = Truegibi hocam koşullara göre 3 tane panel var tab falan degıl
-----------------------------hocam asp.net bilmiyorum ama paneller birbirinden bağımsız mı
eğer bağımsız değilse panel3teki.Text = @işaretindensonrakinialantext şeklinde denesene hocam