Vb.Net "Te Exe Yapma..?
-
Yaptığımız projeyi exe 'ye nasıl çevirebiliriz?
.net framework gerektirmeden başka bilgisayarda kurulabilen bi exe olmalı
-
yo hayır...ben daha önce denedim...net framework 2.0 yoksa exe'side çalışmıyor...
-
ben vb de comopnent kullandığım zaman başka bilgisayarlarda açılmıyordu bende gerekli dosyaları winrar ile sfx arşivi oluşturup gerekli yerlere atıyordum.
-
valla exe yapınca .net 2.0 yoksa calısmıyo setup yaptıktan sonra eger yoksa internete basvuruyo.
-
manyakusta bunu yazdı:
-----------------------------
ben vb de comopnent kullandığım zaman başka bilgisayarlarda açılmıyordu bende gerekli dosyaları winrar ile sfx arşivi oluşturup gerekli yerlere atıyordum.
vb değil ama bu vb.net ...vb de framework gerekiodu...bunuda zaten xp ile beraber kuruyorsun bilgisayarına onun için hemen hemen her bilgisayarda calışıyor.Ama vb.net'te framework 2.0 gerekli....oda xp ile gelmio...Mesela tahribat.com programlarının bazıları içinde framework 2.0 kurulumu istiyor... -
f5 e bas progrmaını çalıştır
ardından C:\Users\HoloCaust\Documents\Visual Studio 2005\Projects\Anony Filee Mailer v1.0\Anony Filee Mailer v1.0\bin\Debug
projene kaydettiğin dizine gir. sonra \bin\Debug klasörüne gir exe war saten orada
microsoft frame work 2.O (dotnetfx)yülkü olması gerekir
-
holocaust bunu yazdı:
-----------------------------f5 e bas progrmaını çalıştır
ardından C:\Users\HoloCaust\Documents\Visual Studio 2005\Projects\Anony Filee Mailer v1.0\Anony Filee Mailer v1.0\bin\Debug
projene kaydettiğin dizine gir. sonra \bin\Debug klasörüne gir exe war saten orada
microsoft frame work 2.O (dotnetfx)yülkü olması gerekir
tamamda bizim exe'sini bulmakla bir sorunumuz yok zati....sen zaten vbnetle beraber framework 2.0'ı kuruyorsun ama cocuk başka bilgisayarlarda framework 2.0 olmadan çalıştırmanın bir yolu warmı gibisinden bir soru soruyor...
Toplam Hit: 4146 Toplam Mesaj: 7