Vb.Net Uygulama Alıştırma Önerisi Rica Ediyorum
-
Merhaba arkadaşlar sözlerime özellikle "sokoban" adlı müride teşekkür ederek başlamak istiyorum vb.net konusunda bana çok yardımcı oldu tabi diğer yardımcı olan müridlererde teşekkürü borç bilirim
Konu şudur arkadaşlar ben artık vb.nette uygulama alıştırmaları yapacak seviyedeyim bu seviyeye geleli biraz oldu ama belli bir takım neden lerden dolayı ara vermek zorunda kaldım sizden ricam bana en uygulamaları vb.net i en iyi öğrenebileceğim bir e- kitap olsun bir eğitim seti olsun yalnız eğitim setinden kastım sadece uygulama örnekleri yapsın uygulamayı nasıl yaptığını öğreneyim -
uygulamalı değil de arşivden 4-5 tane atayım program ?
-
Saybirs bunu yazdı:
-----------------------------
uygulamalı değil de arşivden 4-5 tane atayım program ?
-----------------------------olur hocam bekliyorum
-
hocam hayal gücünü kullan kafanda bişi tasarla sonra da onu programa dök. codeproject tarzı siteleri de ziyaret edebilirsin çok sağlam şeyler var. e-döküman konusunda herhangi bişi öneremicem çünkü hepsi başlangıç basma kalıp en güzeli bunu yazarken sorunlarla karşılaştıkça araştırdıkça öğrenirsin. en iyi dökümansa google amca ve msdn...
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------
hocam hayal gücünü kullan kafanda bişi tasarla sonra da onu programa dök. codeproject tarzı siteleri de ziyaret edebilirsin çok sağlam şeyler var. e-döküman konusunda herhangi bişi öneremicem çünkü hepsi başlangıç basma kalıp en güzeli bunu yazarken sorunlarla karşılaştıkça araştırdıkça öğrenirsin. en iyi dökümansa google amca ve msdn...
-----------------------------hayır yani hocam bende şöyle birşey var birşey planlarım gerekli komutlkarı bilirim ama o komutu hangi mantıkla kullanacağımı bilmem