folder Tahribat.com Forumları
linefolder C#, Asp.Net, .Net Core
linefolder Vb.Net Webbrowser Kontrolü

Vb.Net Webbrowser Kontrolü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

arkadaşlar bir proje için uğraşıyorum. webbrowserın enini boyunu webbrowser1.height="" webbrowser.widht="" ile çözdüm. ancak kordinatları belirlerken şu işlevi kullanamadım: webbrowser1.location= veya webrowser1.location.x="" bu şekilde hata alıyorum. anlamadım nası kordinat değeri vericem bu nesneye?

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

webrowser1.Location = New Point(0,0)

gibi 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

eyvallah dostum eve gidince deneyeceğim.

*** bir de eliniz değmişken bilen varsa tam ekran yapınca nesneleri tam ekran boyutuna getirmeyi gösterseniz. mesela bir form var web browser  

var. herkesin ekran çözünürlüğü aynı değil. o yüzden formu tam ekran yapınca nesnelerin de aynı şekilde tam ekrana sığacak şekilde büyümesini

sağlacak kodlar nelerdir?

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

bunun için dock özelliğini fill yapabilirsin. ancak özel olarak form boyutuna göre kontrollerinde büyüyüp küçülmesi için bir de anchor özelliğine bakabilirsin. bu ikisi işini görecektir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

teşekkürler dostum ;)

Toplam Hit: 1048 Toplam Mesaj: 5