Vbulletin - Forum Kurulumu Yardim
-
Merhaba Saygı Deyer Arkadaşlar, Sizin Yardımınıza Çok İhtiyacım
Var, Ben FORUM Kurmak İstiyorum VBulletini Sıfırdan installını
Anlatacak Arkadaşa İhtiyacım Var, FORUM Kurmak İçin Bana
Yardım Etmek İsteyen Arkadaşlara Şimdiden Teşekkürler...
edit: baslik guccultulmustur. underzero -
rtfm
-
Hocam simdi vb,phpbb, smf vs vs... Gibi forumların kurulumunda bi fark yok ki..Hemen hepsi aynı..En ince ayrıntı database oluşturma ve config.php yi yaptıgın database ayaarlarına göre düzenleme...Sen kontrol panelinden yeni bi database olusturacaksın..Database şifreni kullanıcı adını ve database adını config.php dosyasında yerine koyup kaydedeceksin.Daha sonra istenen dosyaların değerini 777 yapacaksın olacak bitecek....
-
Setup klasöründe anlatıyor detaylı ama ingilizce olduğu için anlamadın sanırım anlatalım.
İlk olarak kendine mysql den 1 userle pass aç daha sonra bir sql oluştur useri sql e ata.
config.php yi aç mysql den girdiğin kulanıc adı şifresini ve db adını gir server war sanrım orayı localhost yap..
sonra install.php olması lazım onu aç next next devam et bu kadar. -
başlıgı ufalt please
-
Kardeshler Benim ichin en onemlisi bu forumun guvenliyi, ve sql -i nasil yapicam? apache ile duzeltiyorum ama foruma atinca chalishmiyor, forumu ftp de install edince sql yapiliyormu?
-
cpanelle yapabilrsin mesela config.php deki db adına www.hostun.com/cpanel yaparsın ordan mysql den sql user ile sql database yaratırsın ve sora orda verdigi ismileri config.php dekilerle deiştirirsin ve kurarsın.. bitti :D
-
Başlığı ufalt bir
vBulletin kurmak sorun deil yardım edilir ama kurma bence iki
Çünkü simple machines forumlar daha kolay kuruluyo,daha kolay kullanılıyo,türkçe dil derdi yok,lisans derdi yok yani vbulletine göre çok çok daha avantajlı,ayrıca bilinen bi açığıda yok 1.1rc3 sürümünün ;) vbulletlerde bi sürü açık var :D ve kurduğun hackler açık oluşmasına sebep oluyo üüüüç
Yani kısaca smf kurmanı öneririm vbulletin admin paneli karışık gelir ilk defa kullancaksan,soğutur seni,ondan smf kullan ;)
Toplam Hit: 1053 Toplam Mesaj: 8