Vbulletin 3.7.4 Kullananlara Bir Soru
-
Arkadaşlar uzun süredir phpBB 2.0.x kullanıyordum ve artık bana yaramamaya başladı ve vb ye geçmeye karar verdim forum büyük olmadıği içinde null vb kullanıcam.Sizlere olan sorumsa vb kullanıcı şifreleri md5 haricinde bir teknikle şifreliyormu (bkz: 7529aa08740c085ea1c6d90c6ebeaed6) baktığımda denemelerimde hep böyle benzer şekilde şifrelerdi.Bu soru saçma gelebilir ancak, phpbb 3.0 kurduğumda bazı kullanıcıların şifrelerinde md5 'de olmayan $QE@ gibi değişik şeyler vardır.Bu konuda kullananlar bilgi verirse sevinirim.
-
hocam impex le db ni import ettir o kendi şifreler sen merak etme
-
Beni yanlış anlamışsın.Şimdi ben Forumlarda accountları c# uygulamamdada kullanıyorum.Ordaki md5 'leri direk çekiyorum phpbb 2.0.x'de.Bildiğiniz gibi phpbb 2.0.x lere artık destek verilmiyor.3.0 'a geçtim ancak ondada şifrelerde yukarıda belirttiğim gibi md5'in haricinde garip şifrelemeler yapıyor.Vb düşündüm ancak test forumunda deneyebileceklerim ve olasılıklar kısıtlı bu yüzden VB kullanan arkadaşların forumlarındaki database'indeki user tablosundaki password kısmındaki şifreleri gözden geçirip md5 dışında değişik bir durum yoksa burdan bilgi verirse iyi olur.
Toplam Hit: 820 Toplam Mesaj: 3