folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Vbulletin 3.7.4 Kullananlara Bir Soru

Vbulletin 3.7.4 Kullananlara Bir Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar uzun süredir phpBB 2.0.x kullanıyordum ve artık bana yaramamaya başladı ve vb ye geçmeye karar verdim forum büyük olmadıği içinde null vb kullanıcam.Sizlere olan sorumsa vb kullanıcı şifreleri md5 haricinde bir teknikle şifreliyormu (bkz: 7529aa08740c085ea1c6d90c6ebeaed6) baktığımda denemelerimde hep böyle benzer şekilde şifrelerdi.Bu soru saçma gelebilir ancak, phpbb 3.0 kurduğumda bazı kullanıcıların şifrelerinde md5 'de olmayan $QE@ gibi değişik şeyler vardır.Bu konuda kullananlar bilgi verirse sevinirim.
    Dictionary
    x
    +
    ?
    Null.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thehunturk
    thehunturk's avatar
    Erkek
    hocam impex le db ni import ettir o kendi şifreler sen merak etme

Adsense Gelirli Siteler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Beni yanlış anlamışsın.Şimdi ben Forumlarda accountları c# uygulamamdada kullanıyorum.Ordaki md5 'leri direk çekiyorum phpbb 2.0.x'de.Bildiğiniz gibi phpbb 2.0.x lere artık destek verilmiyor.3.0 'a geçtim ancak ondada şifrelerde yukarıda belirttiğim gibi md5'in haricinde garip şifrelemeler yapıyor.Vb düşündüm ancak test forumunda deneyebileceklerim ve olasılıklar kısıtlı bu yüzden VB kullanan arkadaşların forumlarındaki database'indeki user tablosundaki password kısmındaki şifreleri gözden geçirip md5 dışında değişik bir durum yoksa burdan bilgi verirse iyi olur.
    Dictionary
    x
    +
    ?
    Null.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
Toplam Hit: 820 Toplam Mesaj: 3