folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Vbulletin 3.8.0 Beta 1 + Türkçe Dil Paketi

Vbulletin 3.8.0 Beta 1 + Türkçe Dil Paketi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek
    vBulletin 3.8.x serisi için ilk çalışması 3.8.0 Alpha 1 den sonra 3.8.0 Beta 1 sürümünü çıkardı .
    Yeni sürümdeki yenilikleri inceleyelim.

Yeni sürümde en dikkat çekici özellik Kullanıcıların Profillerini istemediği üyelere kapatabilmesi.

Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 727x419 ve 47KB ) Buraya Tıklayın

Navbarda Link fazlalığını önlemek için Topluluk(comminity)olarak java menü oluşturularak bazı linkler burada toplandı .

Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 970x353 ve 66KB ) Buraya Tıklayın

Admin Panelde Üye Yönetimi Kısmına Şifre Kontrol Sistemi eklenerek belli aralıklarla üyelere şifrelerini kontrol etmeleri için metin mesajı hazırlandı .

Sosyal Gruplar artık Admin Panelden yetki kişilerin oluşturacağı gruplara eklenecek.
    Table Prefix(Önek)'de olduğu gibi yetki kişiler önce belli gruplar oluşturacak üyeler açmak istedikleri grubu mevcut gruplardan birine alt grup olarak açacak.

Sosyal Gruplar daha geniş içerik sunuluyor Yeni Grup açarken Admin Panelden oluşturulan gruplardan birini seçme zorunluluğu getirildi .

Özel Mesaj Geldiğinde aşağısında yer alan Hızlı Cevap Menüsüne Gelişmiş Modu eklendi .

Kontrol Panelinde yer alan Moderasyon seçeneklerinde de java menü kullanılıp Silinecekler ,Modere Edilecekler ve Yeni Yazınlanlar başlıkları oluşturup moderasyon kısmı kıslatıldı.
    İlk resimde 3.7.x ve öncesi sürümlerde Moderasyon bilgilerinin nasıl olduğu sonra ki resimlerde ise yeni sürümde nasıl olduğu gösterilmiştir.

Bunlara ilaveten Albümler seçeneği biraz daha geliştirildi .

VBulletin 3.8.0 Beta 1 + Türkçe Dil Paketi (Upgrade Değildir)

VBulletin 3.8.0 Beta 1 Download

http://rapidshare.com/files/18186962...ldir_.rar.html

VBulletin 3.8.0 Beta 1 Türkçe Dil Paketi

http://rapidshare.com/files/18187459...Dil_Paketi.rar

2 Part Rar Pass:
    www.turkishajan.com

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Kaçak olarak VBulletin scriptini kullanan kişilere avukatlar aracılığı ile ceza verildiğini duydum arkadaşlar. Sanırım satın almanız gerekiyormuş. Bilginiz olsun...

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek
    beta sürümünün free diye duydum genede tam bilmiyorum

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek
    vb botları var bide abuk sabuk şeyler yazıp imza falan oluşturuyolardı en son :D garibime gittiydi ;)

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
Toplam Hit: 949 Toplam Mesaj: 4