Vbulletin Global.Php Hatası (Hadiyintbt)
-
Selamun Aleyküm forum sitemde www.paylasdir.com global.php dosyasını sildim
---------------------------------------------------------------
Warning: require_once() [function.require-once]: Unable to access ./global.php in /home/wwwpayl/public_html/index.php on line 59
Warning: require_once(./global.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/wwwpayl/public_html/index.php on line 59
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required './global.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/wwwpayl/public_html/index.php on line 59--------------------------------------------------------------
geri yüklüyeceğim ama o dosya yok :) google sordum tık yok
bunu nerden bulabilirim
Selametle
-
waybe 140 onlineden biri bile vurmadı bize :D eh amk
-
hacım vbulletin kullanmayalı 2 sene oldu bilsem yardımcı olurdum ama bilmiyorum malesef
-
ReDsEa bunu yazdı:
-----------------------------
hacım vbulletin kullanmayalı 2 sene oldu bilsem yardımcı olurdum ama bilmiyorum malesef
-----------------------------buldum hoca arkadaş yolladı yinede saol
-
Trzes bunu yazdı:
ReDsEa bunu yazdı:
-----------------------------sorunun çözüldüyse ne mutlu bana :)
-
ReDsEa bunu yazdı:
Trzes bunu yazdı:
ReDsEa bunu yazdı:
-----------------------------sorunun çözüldüyse ne mutlu bana :)
-----------------------------uğursuzluğa bak
Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/wwwpayl/public_html/global.php(827) : eval()'d code on line 8başka bir sorun çıktı :S