Vbulletin İçin Bir Kaç Soru
-
Arkadaşlar biliyorum çoğunuz burda artistlik yapıp sendemi webmasterlığa soyundun gibi bir sürü site var seninkine ne gerek gibi bi şey diyeceksiniz biliyorum :) o yüzden böyle söyleyecek arkadaşlar lütfen yorum bile yazmasınlar :)
daha önce phpbb plus kullanıyordum ama onu değiştirdim Vbulletine geçtim sorularım şunlar :) [fazla olmazsam tabi ]
Vbulletin bildiğim kadarıyla register megister istiyomuş 6 ay sonra bi mail geliyomuş siteyi ya sil yada satın al felan filan zabazingoları varmış yani şimdi ben bu register olayını nasıl çözerim .....
yani bildiğim kadarıyla bi şeylerle oynayıp yapılıyo ama ben localhost da yapamadım yada localhosttamı olmuyo indirdiğim dosyalarmı bozuk anlamadım .
bunun crack i varmı yani sizde bide En çok kullanılan eklentilere hazır temalara uyan hangi versiyonu yüklemeliyim ...
Kısaca :)
Crack i olan ve temaları destekleyen en yüksek versiyonlu Vbulletin arıyorum :)
Ve bana sağlam Vbulletin desteği veren bi site söyleyebilirmisiniz piyasada bir sürü varda :(
ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim :)
-
site olarak www.vbulletin-tr.com
şu an stabil 3.6.8 sürümü var.
crack gibi bi olayı yok. null versiyonları var. ve yakalandığında ya da şikayet edildiğinde "80$ = 1 yıllık lisans" - "160$ = ömür boyu lisans" şeklinde ikisinden birini alman gerekio. lisanslı alırsan sitene saldırı felan olduğu zaman dava açma gibi bi durumun söz konusu. güvencen oluo. illa gerekli mi diceksin. forum siteleri artık eskisi kadar tutulmuo. geleceği olmayan bi forum için kalkıp lisans almaya değmez bence. yakalanana kadar null kullan derim :) takıldığın yer olursa yardımcı olurum. kolay gelsin...
-
Hocam öle silin demiyorlar. Direk siliyorlar. Öyle 6 ayıda beklemezler. Hele ihbar yaptılarsa aynı gün siliyorlar forumunu. ( lisans alacağım dersen 2-3 gün süre tanıyorlar )Eğer kullanmakta ısrar edersen önce hostingcine giderler, oda kabul etmezse datacentera söylüyorlar makinenin fişini çekiyorlar. Onun dışında phpbb'yi neden bıraktın mis gibi forum scripti valla :)
-
PowerfuL bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam öle silin demiyorlar. Direk siliyorlar. Öyle 6 ayıda beklemezler. Hele ihbar yaptılarsa aynı gün siliyorlar forumunu. ( lisans alacağım dersen 2-3 gün süre tanıyorlar )Eğer kullanmakta ısrar edersen önce hostingcine giderler, oda kabul etmezse datacentera söylüyorlar makinenin fişini çekiyorlar. Onun dışında phpbb'yi neden bıraktın mis gibi forum scripti valla :)
-----------------------------doğru. host sahibin hesabını kapatmazsa, dc den server fişleri çekilio. vbulletin phpbb ye göre çok çok gelişmiş bi script :) lisans içinde haber verdiğin zaman uzun bi süre tanıyolar. kapattıgım forumumda mail geldi böle böle die. bende mail attım 3 ay sonrası için lisans alcam die. 5 ay felan geçti almadım :D sonra başka nedenlerden dolayı kapattım siteyi. lisanstan deil ama :D:D
-
f1kr3t baba bu arada ben host alacaktım biliyon sana pm attım ama bi cvp vermedin :)
bu arada ben bizim üniversitenin bi formunu açmak istiyorum :) öle diyim yani ileriside var üniversite kapanmayacağına göre ve bizim okulda bi tane forum vardı neyse ben onu hegale ettim kalitesiyle onlar Vbulletin kullanıyordu bende PHPBB plus tabiki onlar ayrıntılarla uğraşmadıkları için durum vahim oldu öle diyim size :)
neyse yani ilerisi var lisans a gelince beni aşar ilersi olan bişeyin kapanma ihtimali olmaması gerekir....
YAni bana bi Portal önerin derim sağlam olsun yeter :) internette zabazingoları olsun tema felan yeterli görsellik benim için önemlii...
Vbulletin olmadı PHPBB ninde dünyada tane açığı kapat kapat öldüm daha önce yani bana bunların dışında sağlam bi desteğide olan bi forum önerebilirmisiniz bu arada buna entegre olarak MKportal düşünüyorum entegre olan başka portallarda varmı ??
Çok olduysam kusura bakmayın :(
-
NeddLoyd bunu yazdı:
-----------------------------f1kr3t baba bu arada ben host alacaktım biliyon sana pm attım ama bi cvp vermedin :)
bu arada ben bizim üniversitenin bi formunu açmak istiyorum :) öle diyim yani ileriside var üniversite kapanmayacağına göre ve bizim okulda bi tane forum vardı neyse ben onu hegale ettim kalitesiyle onlar Vbulletin kullanıyordu bende PHPBB plus tabiki onlar ayrıntılarla uğraşmadıkları için durum vahim oldu öle diyim size :)
neyse yani ilerisi var lisans a gelince beni aşar ilersi olan bişeyin kapanma ihtimali olmaması gerekir....
YAni bana bi Portal önerin derim sağlam olsun yeter :) internette zabazingoları olsun tema felan yeterli görsellik benim için önemlii...
Vbulletin olmadı PHPBB ninde dünyada tane açığı kapat kapat öldüm daha önce yani bana bunların dışında sağlam bi desteğide olan bi forum önerebilirmisiniz bu arada buna entegre olarak MKportal düşünüyorum entegre olan başka portallarda varmı ??
Çok olduysam kusura bakmayın :(
-----------------------------host ile ilgili pm attım diye hatırlıyorum ama :S tekrar attım.
eğer vbulletin kullancam diosan vbadvandec cmps die kendi portal sistemi var. mkportaldan daha kullanışlı. ama vbulletin benim için sorun olur dersen mybb güzel. ücretsiz + vbulletine çok benziyo (onun kadar sağlam olmasada :) ) mybb kurarsan mkportal ii olur ona da. tekrardan kolay gelsin..
-
admincp ve modcp klasorlerini isimlerini değiştir.Bütün dosyalardaki yazma izinlerini düzenle.
bu şekilde bazı önlemler alabilirsin:S