folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Vbulletin Kullanmayı Bilen Eklentilerini Yükleyebilecek Seodan Az Çok Anlayan Ortak Arıyorum

Vbulletin Kullanmayı Bilen Eklentilerini Yükleyebilecek Seodan Az Çok Anlayan Ortak Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar,

Not : Sakın forum sistemlerinde artık iş bitti gibi şeyler yazmayın, ilgilenmiyorsanız zamanımıda almayın mesajda yazmayın !!!

Uzun solukta çok fazla para getirecek bir sistem olacak bu ? Uzun soluk dediğim Site 1. sıraya gelince bu süre azalacak.. Nasıl 1. olacak aşşağıda açıklayacağım...

Biliyorum hepiniz nerden getirecek nasıl getirecek diyeceksiniz ayrıntı vermeden anlatacağım bu işte bana destek verecek 1 kişi ile tüm ayrıntıyı telefondan anlatacağım.

Öncelikle şunu belirtiyim, bu kadar şey biliyorsun sen neden kurmuyorsun ? 

Tek Cevap : Bizim şirkette ebem ağlıyor kodlamaktan. (50 sitenin seo optimizasyonu, yeni scriptilerini kodluyorum...)

Vbulletin kurmasınıda, eklentilerini yazmasınıda çok çok iyi biliyorum ama ilgilenecek zamanım yok . (bende destek veririm takıldığınız yerde)

Gelelim projeye,

Proje dışarıdan reklam alma üzerine dayanıyor. (PR diyim yani) (Reklam olayını ben ayarlayacağım aylık 300 e 400 e ziyaretçilerimizin sıklığına göre artacak bu örnek : kadın forumu var bir tane aylık 5 firmaya 400 tl den reklam alıyor).

Kurulacak Forum, Zayıflama üzerine olacak kategori başlıkları diğer zayıflama forumlarından alınacak. (Ortak başlıklar olmalı ben bot yazacağım hemde spinner yapacak ve orjinal bir metin olacak)

Çok sadece amaca hitap eden bir forum olacak, üzerine güzel bir tema ve seo eklentisi yüklenecek.

Hosting ve domaini ben halledeceğim, (Bana hiç bir ücret vermenize gerek yok sadece desteğinizi istiyorum)

Bilgileri ortak olacak arkadaşla paylaşacağım.

Siteyi zayıflama kelimesinde tahmini 2 3 ayda 1. sıraya getireceğim... (Not : şirketimin 50 sitesinin kendi anahtar kelimelerinde yüzde 70 i birinci sayfada diğerleri 2 3 , ve bunların yine yüzde 50 si 1.sayfa 1. sıradadır.)

Kendi seo panelim vardır her şeyi ordan yaparım ben siz sadece seo eklentisini felan ekleyip vbulletin optimizasyonuna göre forumu ayarlayın yeter.

Forum sistemi bittikten sonra yani

Vbulletin+ Kategori isimleri + güzel tema (sadece şık erkek ve bayana gitmeli ) + seo eklentisi ve optimizasyonu olacak.

Kategorilere ilk etapta diğer sitelerden konular eklenecek. Biraz içerik girilecek.

Ben daha sonra bot kodlayacağım sabit 2 3 site belirlenecek ve ordaki içeriği tamamen bize çekecek. Ama buna şu anda zamanım yok.

Ortak olacak kişi bunun araştırmasını yapacak... 

Not : Önemli olan diğer zayıflama formundaki kategorilerin bizdede olmaslı en önemlileri ki ben ona göre bot kodlayacağım.

Kodlanacak bot, spinner la olacak bundan dolayı bot sisteme entegre edildikten sonra orjinal makalelere dönecek,

Min : zayıflamayla alakalı 400 tane eş anlamlı kelime olmalı...

Peki ortak olan arkadaş ne kazanacak, Reklam gelirinin Yüzde 40 ını kazanacak...

İlk etaplarda biraz yorulacak ama bot kodlandıktan sonra sadece editörlük yapacak. 

Konularıma bakın, yaptığım işlere bakın kimseyi satmadım satmamda,

İstanbul içi yüz yüzede görüşebiliriz. Bir çay içer sohbet ederiz.

Daha önce bu forumdan iş yaptığım samimiyetine güvendiğim kişi öncelikli olacaktır. (Öğrenciler de diğer kişilerin önünde olacaktır)

İlgilenen arkadaşlar telefon numarasını p.m le atabilir.

Kişilerin profillerini inceledikten sonra dönüş yapacağım.

Mesaj hakkım biterse size cevap yazamam kırılıp alınmayın.

Not : Bu iş çok ciddi, 

Sadece banner alacağızdamı kazanacağız demeyin, bilmediğiniz daha çok şey var remarketing kodu gibi.

Bu işlerin içinde olan biri olarak çok paralar döküldüğünü bilin.

İstanbulda bu ürünleri satan 10 firma tanıyorum ve adoult sitelerine :) aylık 2 3 milyar yatırıyorlar.

Zayıflama ürünleride bundan biraz daha düşük.

neyse..

Hosting hazır ancak, Domaini ortak kararlaştıracağız ve ben alacağım.

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

Lazım olabilir ki olacak.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

İşin para boyutunu bilmem ama zayıflama ve diyet kelimesi o kadar zor değil 1 yıl önce ilk sayfaya çıkardığım siteler hala yerinde duruyor, ama tavsiyem wordpress üzerinden git daha kısa zamanda geri dönüş alırsın, birde sadece tek kelime gitme yan kelimelerle destekle siteyi başarılar.

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

http://www.google.com.tr/search?ix=sea&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=zay%C4%B1flama#q=zay%C4%B1flama&hl=tr&prmd=imvns&source=lnt&tbs=qdr:d&sa=X&ei=wK9HT6mRMsvE4gSZzqm2Dg&ved=0CCMQpwUoAg&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=e4ecb616774cbbf1&biw=1920&bih=957&ix=sea

Son 24 saatte zayıflama kelimesindeki gelişmeler, 

Sektördeki herkes, bu kelime üzerine çalışıyor, 

P.m le elindeki siteleri yollarmısın bana (Zayıflama kelimesinde), belki link değişimi yapabiliriz, tabi düşünürsen.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

Cevap verildi.

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

konu bir up

Toplam Hit: 606 Toplam Mesaj: 6