Vbulletin Kurulumu İle İlgili Bir Soru
-
merhaba arkadaşlar. hostumun üzerinden ftp programı ile vbulletin 3.8.2 sürümünü yükledim. şöyle bir ekran çıktı

buradan şimdi nereden devam edecez ? bilen varmı ?
-
Hepsini silip sadece o upload klasörünün içindekileri upload edeceksin.
-
ordaki upload klasörünün içindekileri ftp den public_html nin içine atıcaksın daha sonra siteadresi/install/install.php şeklinde çalıştırman lazım.
-
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------
ordaki upload klasörünün içindekileri ftp den public_html nin içine atıcaksın daha sonra siteadresi/install/install.php şeklinde çalıştırman lazım.
-----------------------------ftp de öyle bi klasör yok ki
-
destanition bunu yazdı:
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------www ya at o zaman /install/install.php diye dewam ediceksin
-
destanition bunu yazdı:
JohnD bunu yazdı:
----------------------------öncelikle sadece upload klasörünün içindekileri upload et
bide hostingin windows mu linux mu
-
hostingim windows. şimdi upload ettim sadece upload klasörünü ama bundan sonra hangi adımı takip edeceğimi bilmiyorum
install.php dosyasını tıkladığımda karşıma kodlar çıkıyo
-
destanition bunu yazdı:
install.php dosyasını tıkladığımda karşıma kodlar çıkıyo
-----------------------------install.php ye tiklamicaksin siteadi.com/install/install.php yazip enter dicen
includes klasörünün icinde config.php dosyasini da editlemen gerekecek, database adi kullanici adi pass filan yazacaksin icine
yardima ihtiyacin olursa pm at bana kurarim bes dk forumunu