Vbulletin Lisanssız Kullanım Hakkında - Yakalanma
-
Selamlar Arkadaşlar
2-3 gün sonra açacağım forum sitem %51 ihtimalli tutucak gibi
vBulletin kurmak isityorum fakat lisansı 300 tl kusür
Arkadaşlarda vbulletin lisanssız olduğunu anlarsa sitenin yedeğini bile aldırmadan kapatıyor falan dediler.
Forum sitelerinde yazanlar da ilk mail atıyolar ve yedeğini aldıktan sonra siteni kapatıyolar
Burada siteni kapatıyolardan kasıt ne domainden mi bi işlem yapıyolar ?
Kapattıktan sonra tekrar vbulletin kurup devam etsek(sonuçta yedeğimiz elimizde)
bide şöyle düşündüm
vBulletin kurup 1-2 ay reklam parasından kazandıktan sonra lisansını almayı düşünüyorum
Sizce 1-2 ay müsade ederler mi null şekilde kullanmama?
Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
-
şikayet gelmezse sıkıntı olmaz. host sağlayıcına şikayet edip hesabı kapattırmaya çalışırlar. host alırken söyle elemana böyle böyle lisanssız kullanacağım, şikayet gelirse bana söylemeden kapatmayın gibisinden.
Mesaj 27 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 15:29'da itfaiyeci tarafından düzenlendi. -
null kur para kazan ondan sonra lisans alırsın sadece şikayet olduğu zaman kapatırlar açtığın başlığıda hesaba katarak webmaster forumlarında ve tahribatta lisans almadan sitenin adını yazma.Yedek konusunda ise kullandığın panelden mysql'i günlük yedekle sıkıntı çıkmaz.
-
ibrahimeren bunu yazdı:
-----------------------------null kur para kazan ondan sonra lisans alırsın sadece şikayet olduğu zaman kapatırlar açtığın başlığıda hesaba katarak webmaster forumlarında ve tahribatta lisans almadan sitenin adını yazma.Yedek konusunda ise kullandığın panelden mysql'i günlük yedekle sıkıntı çıkmaz.
-----------------------------mysql'den manuel olarak mı yedeklicem hergün ?
-
saybirs bunu yazdı:
-----------------------------ibrahimeren bunu yazdı:
-----------------------------null kur para kazan ondan sonra lisans alırsın sadece şikayet olduğu zaman kapatırlar açtığın başlığıda hesaba katarak webmaster forumlarında ve tahribatta lisans almadan sitenin adını yazma.Yedek konusunda ise kullandığın panelden mysql'i günlük yedekle sıkıntı çıkmaz.
-----------------------------mysql'den manuel olarak mı yedeklicem hergün ?
-----------------------------Manuel alman lazım.Server'da root yetkin olsa hiç uğraşmadan günlük mysql vs yedeğini alırsın.