Vbulletin Rss Feed Db Sorunu !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Trzes
    Trzes's avatar
    Erkek

Selamun aleyküm

Vbulletin Forum sitemde rss feed aktif edicem fakat birşey duydum ne kadar doğru rss feed botları aktif edince

forumun db'si kopyası alınmıyormuş böyle birşey varmı google amcaya sordum düzgün cevap yok

şimdiden teşekürler

Selametle !

www.Kizderbent.org www.Paylasdir.com www.Csoynat.com www.Gurk4n.tr.gg www.Csoynat.net www.GurkanAltbas.com www.Oguntavukculuk.com www.Kizderbent.com www.fatmagulunsucune-izleyin.com www.diziseyretin.com ------------------- Counter Strike 1.5 Serverler. Cs1.csoynat.com Cs2.csoynat.com Cs3.csoynat.com Cs4.csoynat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Databaseyi kopyalayamazlarda aktif olunca rss botları sayesinde yazılan yazıları konuları çekebilirler  çünkü vbulletin forumları rss lerinden beslenen botlar mevcut.

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hangi siteyi kasdediyosun hocam çektiğin siteyimi kendi sitenimi?

DOM..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Trzes
    Trzes's avatar
    Erkek

JohnD bunu yazdı:
    -----------------------------

kendi sitemde diyorum hocam ve benim dediğimde mesela sitem hacklandi falan filan her hangi bir sorun için rss feed olduğu için db sini örneğini alabilirmiyim

demek istedim buydu

www.Kizderbent.org www.Paylasdir.com www.Csoynat.com www.Gurk4n.tr.gg www.Csoynat.net www.GurkanAltbas.com www.Oguntavukculuk.com www.Kizderbent.com www.fatmagulunsucune-izleyin.com www.diziseyretin.com ------------------- Counter Strike 1.5 Serverler. Cs1.csoynat.com Cs2.csoynat.com Cs3.csoynat.com Cs4.csoynat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Trzes bunu yazdı:

JohnD bunu yazdı:

kendi sitemde diyorum hocam ve benim dediğimde mesela sitem hacklandi falan filan her hangi bir sorun için rss feed olduğu için db sini örneğini alabilirmiyim

demek istedim buydu

tabiki alırsın,bi gerizekalı bir forumda zırvalıyo diğer elemanlarda c/p yaparak yayıyolar,bunun rss ile bir alakası yok hocam yedeği backup kısmından almanı öneririm

DOM..
Toplam Hit: 821 Toplam Mesaj: 5