Vbulletin To Webwiz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    arkadaslar cok aradım ama bi arkadas bir tane forumda yaptıgını soluodu ama o arkadasa ulasamıyorum vbulletin kullanıyorum webwize gecicem 230 bin konu ve 90 bin tane üye var bunu nasıl yapcam yardımcı olun plss

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    biri php diğeri asp olmaz

DOM..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    biliorum online uyelerde cok buyuk gozukuo ama kimse yok sitede converter bulasm asp bilgim var ama php yok webwiz geliştircem yada kendi forum sistemimi yazam diyorum ama webwizde çalışmak daha ii

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    senin asp bildiğini biliyorum ama olmaz wepwizi geliştirirsin ama çevirebilceğini sanmıyorum zaten forum frmtr ye dönmüş bence sıfırdan webwiz kur ve kafana göre geliştir

DOM..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

veritabanları ne ?

evvel zaman öncesinden webwizden vbulletine parayla geçiriliyordu =)

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

FOXXLY bunu yazdı:
    -----------------------------

veritabanları ne ?

evvel zaman öncesinden webwizden vbulletine parayla geçiriliyordu =)

-----------------------------

çevirme belki olur ama bir sürü hata olacaktır forumuna baktım konuların hepsi içeriksiz onun hatalarıyla uğraşmakdansa sıfırdan kurup dolu konular vermek daha mantıklı

DOM..
Toplam Hit: 991 Toplam Mesaj: 6