Vbulletin Version 3.0.8 (Türkçe) Açıkları :
-
arkadaşlar vBulletin Version 3.0.8 (Türkçe) açıklarını bilen var mı ?
acil lağazım :.. -
Aynen Banada Lazım.Bazı Açıkalrını Biliyom Ama eski açıklar Malesef :(
-
Vnulletin TR verisyonunu cıkardımı :] helal elamanlara...yani demem oki TR,ing,alm,fr vb dillerde olması onemli deil ki :] acık o versiyonun hepsinde..Farklı bi yorum..
-
Arkadaşlar Bu Bir Açık Değildir Sadece Adminin install Dosyasının silinmemesinden Dolayı yararlanılan bir yöntemdir. Bir çok Sitede Bunu Yapabilirsiniz.
uzatmadan Başlıyorum...
Evet Hedef Site www.xteknik.com olsun
Kod:
www.xteknik.com/install/upgrade1.phpadresine girdiğinizde databesa linkine tıklayıp bütün tablolara ulaşabilirsiniz.
özel mesajlar: pm tablosunda
passwd ler : passwordhistory taplosundadır.özel mesajlar,passwd ler hepsi bulunuyor yalnız pass lar md5 li o yüzden Chain ile çözebilirsiniz.admin in şifresinin hangisi olduğunu bulmak için de yanında VALUES('2' - VALUES('3' vs yazar ordaki 2 kullanıcının id sidir.admin genelde 1 olur.yada adminin üstüne geldiğinizde durum çubuğunda u= dir yazar numarası....
By ENterKey
-
bildiğim kadarıyla vbulletinin son versionlarında şuan bulunan bi exploit yok... yada 0day şeklinde birilerinde olabilir ama açık yok
-
vBuletinde acık yok nerdeyse.Admini mailii hackle sonra da domaini.
-
Geç.
-
enterkey bunu yazdı:
Arkadaşlar Bu Bir Açık Değildir Sadece Adminin install Dosyasının silinmemesinden Dolayı yararlanılan bir yöntemdir. Bir çok Sitede Bunu Yapabilirsiniz.
uzatmadan Başlıyorum...
Kod:
www.xteknik.com/install/upgrade1.phpadresine girdiğinizde databesa linkine tıklayıp bütün tablolara ulaşabilirsiniz.
passwd ler : passwordhistory taplosundadır.özel mesajlar,passwd ler hepsi bulunuyor yalnız pass lar md5 li o yüzden Chain ile çözebilirsiniz.admin in şifresinin hangisi olduğunu bulmak için de yanında VALUES('2' - VALUES('3' vs yazar ordaki 2 kullanıcının id sidir.admin genelde 1 olur.yada adminin üstüne geldiğinizde durum çubuğunda u= dir yazar numarası....
By ENterKey
reklamını yiyim senin başka reklam yapacak site bulamadınmı. bacaksız velet
-
Lanky bunu yazdı:
enterkey bunu yazdı:Arkadaşlar Bu Bir Açık Değildir Sadece Adminin install Dosyasının silinmemesinden Dolayı yararlanılan bir yöntemdir. Bir çok Sitede Bunu Yapabilirsiniz.
uzatmadan Başlıyorum...
Kod:
By ENterKey
reklamını yiyim senin başka reklam yapacak site bulamadınmı. bacaksız velet
Sen Kimsin Dostum ?? kim oluyorsunda benimle böyle konusuyorsun ?? AkıLLı ol aklını başına topLa HerKEz haddini Bilsin.