folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Vbulletin Yeni Kurdum Ama Sayfadaki Bazı Gif Elr Çalışmıyor Sadece Misc Klasörü İçindeki İkonlar Hatalı Açılıyor??? Yardım...

Vbulletin Yeni Kurdum Ama Sayfadaki Bazı Gif Elr Çalışmıyor Sadece Misc Klasörü İçindeki İkonlar Hatalı Açılıyor??? Yardım...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    voyager
    voyager's avatar
    Erkek
    arkadaşlar başıma çok ilginç bir sorun geldi v bulletin kurdum dün aksam güzel bir şekilde install ettim oraya kadar hiç bir sorun yoktu ama kurduktan sonra index.php ye geldiğimde bazı gif dosyalarının yani logoların çalışmadığını gördüm???
    yani images klasöründe gifler çalışmıyordu dikkat ettim ve baktım sadece images/misc klasörünün çalışmadığını gördüm diğer gif ler aktifti ...
    ne yapmam gerekiyor resim değiştirdim isimleri değiştirdim başka template yükledim yine aynı yani başka bir template yüklediğim zaman da sıkıntı aynı ya kriz geçirecem bana ne olur yardım valla çok ihtiyacım var

Şimdiden yardım eden arkadaşlara minnet borçlu oldugumu bildirmek isterim

teşekkürler...

yardımmmmmmmmmmmmm...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    belki yolunu göremiordur

ftw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

permissionlarda sorun olabilir.. en iysi imagesi sil

aynı klaösrü images2 olarak upload edip ismini değiştir..

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 1457 Toplam Mesaj: 3