Vclone İrc Saldırı Programı..
-
-cycle- join-part-take-version-ping saldırıları yapabiliyor servera 1000 tane bot sokabiliyor...
ConnecT:Yanındaki kutuya saldıracağınız serveri yazıyorsunuz.
Name:Ellemeyin öyle kalsın.
NickName:isterseniz kendiniz nick seçebilirsiniz fakat random yapmanızı öneririm.
IDENT:Random yapın.
Port:6667'ye ayarlayın.
Auto Join On Connect:Buraya yazacağınız # şeklindeki kanal(örnek #saray gibi)bot toplayacağınız kanaldır.Onun için sallama bir kanal yazın (#asfasd gibi).
Şimdi Auto Join On Connect'in yanındaki ufak kutucuğa 2 kere basıyoruz ve yazdığımız #asfasd kanalı silinik gibi gözüküyor.Şimdi ayarlarımız tamam.
Daha sonra Connecte ne kadar basarsanız server'a o kadar bot girmeye başlıyor.(fazla hızlı basmayn saldırınız gecikebilir.Yani bastığınız aralıklar en az 1sn. olsun)
bot sokmanız bittikten sonra CLone ControL tuşuna basın.
Yeni bi pencere açılacak ordaki ChanneL name yazan yere saldıracağınız kanal ismini yazın(diyelimki saldıracağınız kanal a kanalı ise #a şeklinde yazın)Daha sonra Cycle oN ChanneL'a 3-4 kere basın.Sonra botlar kanala birden giricek ve griş çıkış yapmaya başlayacaklar.İsterseniz botları konuşturabilirsinizde bunun için Alttaki Raw Command Bölümüne gidiyoruz yazacağımız komutlar şunlar:
privmsg #kanal mesajınız(kanalda botları konuşturur)
cycle #kanal (kanala giriş çıkış yapar)
join #kanal (kanala sokar)
part #kanal (kanaldan çıkarır)
Bu komutları yazdıktan sonra Execute'ye basıyoruz ve saldırı başlıyor..
Kolay gelsin....
bu programdan pek yomuş diolar :)
http://rapidshare.de/files/14098276/VcLoNe.zip.html
-
kardeş valla tebrıkler bı gun için de o kadar konu açmışşın ki tahribat literaturunde bir ilk ve zor bi rekora imza atmışsın
helal abııuu -
koruma botları aptaldı aynı ipden 1000 tane user alacak kadar
-
evet aptal hepsi ak
-
İleti kullanıcının iradesi ile tarafından düzenlenip, silindi.
-
ya proğram güsel ve güsel anlatmişsin teşekküler fakat hepsi ayni ip ile giriyor dogal olarak bi g:line veya Z:line vs yedigi zaman hepsi ayni anda çikiyor acaba farki ipler ile sokmanin bir yolu varmi ßana yapmişLardi benim servere farkli iplerde giriyordu :D
şimdi ßen o bana yapanLarin serverine yaptim oldu ama dedigim gibi ipLer ayni oldugu için Z:line ile hepsi çikti tabiki ßende .))
tEŞekkürLer umarim ipleri farkli olan bi proğ wardir .)
Toplam Hit: 7906 Toplam Mesaj: 6