Vds Hakkında Bilgi
-
merhaba beyler. ilk kez vds alıp kullanacam ama nedir ne değildir bilmiyorum. kullanımı zor mudur ? sadece sitelerimi barındıracam onlara host sağlayacam başka amacım yok. ayrıca bu cpanel ücretliymiş :/ başka çözümü yok mu onun boşa bide ona para vermeyelim aylık vds parası ile aynı cpanel parası var :/
-
sadece kendi sitelerini barındıracaksan panele pek ihtiyacın yok gibi,
ama illa kullanıcaksan webmin kullanabilirsin, vds ide digitalOcean dan almanı öneririm
-
lalada bunu yazdı
ama illa kullanıcaksan webmin kullanabilirsin, vds ide digitalOcean dan almanı öneririm
sadece vds mi satıyor bunlar ? transfer dediği aylık trafik mi ? ayrıca fiyatları niye bu kadar ucuz :/
-
Kreyzi bunu yazdılalada bunu yazdı
sadece vds mi satıyor bunlar ? transfer dediği aylık trafik mi ? ayrıca fiyatları niye bu kadar ucuz :/
fiyatlar aylık ve de normal o özelliklere göre
-
Daft bunu yazdıKreyzi bunu yazdılalada bunu yazdı
fiyatlar aylık ve de normal o özelliklere göre
https://www.guzel.net.tr/almanya-vds.php
paket 1 fiyat olarak iyi mi ?
-
güzelhostingten reseller var hiç bir sıkıntı çıkmadı daha 8-10 site var şu an, güvenebilirsin
-
hacı ingiltere lokasyon alma da gerisi çok önemli değil :)
bi gün girersin bi gün giremezsin.
işlemci senin için önemliyse
https://www.birhosting.com/windows-up-down-vds.html
şunlar nasıl bi bak bakalım
1 ay kullandım pek sorun yaşamamıştım
şuanki sunucum
www.yoncu.com.tr den.
-
@daft
hocam valla başta belirttiğim gibi işlemci ram filan ne kadar etki eder nedir ne değildir tam emin değilim. çünkü böyle bi deneyimim olmadı daa önce.
onun için bi fikrinizi alayım dedim. guzel.net.tr almanya lokasyon daha önce çalıştım hala hostum onlardan adamlar gerçekten iyi.
eğer paketleri uygunsa tekrar onlarla çalışmak istiyorum. yada yasinden alacam.