Vds (Vps) Onerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Vds ile vps arasindaki farki bilmiyorum ama iicnde win 7 olacak bir sey lazim

Simdiye kadsr alanadi dan aliyordum ama kk la odeme yapmadi zararli olarak goruyormus bankam onlarda baska kartla deneyin dedi bende baska bir sekilde cozemezmiyiz dedim hayir dedi bende baska bir sunucu ya geceyim dedim

2 kerede ip degistirmislerdi kafalarina gore zaten buda tuzu biberi oldu

Kisacasi yurtdisi lokasyonlu olsun yuksek islemciye gerek duymuyor ama surekli net ile isi olacagindan nete girme limiti olmasin fiyati ucuz olsun

Onerilere acigim

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

Vultr?

Aruba?

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Bir up olsun hocalar tavsiyeler diğerlerini inceledim begendigim var

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Bütçen ne kadar?

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    masteryoda
    masteryoda's avatar
    Erkek

ben buradan almıştım windows https://www.sunucudunyasi.com/ fiyatlar uygun bugun çalışma varmış sitede.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kernel_Panic
    Kernel_Panic's avatar
    Erkek
    x-files bunu yazdı

Bütçen ne kadar?

Hocam ben de düşündüm İngiltere, Hollanda vds almayı ama bütçe 35 tl falan kullanım amacı up/down. Seedbox alacaktım ama fiyatlar euro olarak 15-20-30 şeklinde çok tuzlu.

Hvor ulvens ører er, er ulvens tenner nær...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

azure.com kaydolunca 1 aylik bedava veriyo (download/upload icin kullanacaksan)

amazon ec2 de bir aylik bedava veriyo.

garantiden sanal kart al, ilk ay azure sonra amazonu kullan. ucuncu ayin basinda sanal kartini kapat garantiyi arayip tekrar ac. kart numarasi degissin. sonra tekrar giris ayni olaya.

black implies white, self implies other, life implies death.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Fiyati en ucuz olsun ben up down kasmayacam sadece bir iki program icin kullanacagim adamlar bugun sacmaladiklari icin degistiriyorum zaten

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    atakartal
    atakartal's avatar
    Erkek

Muvhost iyidir hocam 1 yildir kullaniyorum sorun yasamadim.

Toplam Hit: 1159 Toplam Mesaj: 9
vps vds