VDSL2 Geliyor Ama ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    VDSL2 çıkıyor ama muridler bir sorum olucak acaba bu hosting ve dedicated fiyatlarıda düşermi örnek olarak servage gibi ucuz hosting şirketleri kurulurmu ? ve datacenterlar Türkiyeye yerleştirilerek kalite artarmı ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xylgn_
    xylgn_'s avatar
    Homo

uploadu bu screenshotdaki gibi olursa downloaddan başka bişi yapamazsın

http://img401.imageshack.us/img401/7600/asdasdvu4.jpg

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTHeR
    FaTHeR's avatar
    Erkek
    Gelsinde Nasıl Gelirse Gelsin Çekmek İstiyom Dvdleri İntarnetten Vistayı İndirecem Diye Pcyi AÇık Bırakıyom Babamda Bizim Slak Yine Açık Bıraktı Pcyi Çek Fişi Çart 1gb Boşuna Gitti Bıktım Artık Gelsin... (Nankör İnsanız Dialup ı Ne ÇAbuk Unuttuk :D)

Yasaklar her zaman ilgi çeker ve kısıtlanmış alanlara serbestçe girip özgürce davranmak daima zevklidir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    FaTHeR bunu yazdı:
    -----------------------------
    Gelsinde Nasıl Gelirse Gelsin Çekmek İstiyom Dvdleri İntarnetten Vistayı İndirecem Diye Pcyi AÇık Bırakıyom Babamda Bizim Slak Yine Açık Bıraktı Pcyi Çek Fişi Çart 1gb Boşuna Gitti Bıktım Artık Gelsin... (Nankör İnsanız Dialup ı Ne ÇAbuk Unuttuk :D)
    -----------------------------
    gözünü seveyim hatırlatma dial up dönemlerini :) ne günlerdi ya.. faturanın geleceği günlerde kaçacak delik arardım :D gizli gizli bağlanacağım zaman cıza cızzzzttttt sesini evdekiler duymasın diye kendimi sıkardım :D mp3 indirmeye kalktığımda dialer sız site bulabilmek için kendimi paralardım :D ehehh bunun için ayrı bi topic açılması gerek :) konuyu rezil etmeyelim..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

1 mbit=30 ytl

30 mbit x 30 ytl

=900 ytl :D:D:D:D

alın size fiyat...

işte matematik böle miker adamı... jajajaahuahahaha

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

abü telekom hangi hizmetinden hayır geldiki bundan gelsin

vdsl2 ye kafam girsin

le le le sakine
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    azla yetinmeyen çoğu bulamaz hala nankörleşiyonuz

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    vdsl1 gelmeden 2 nası geliyo la saymayımı bilmiyo bu denyolar ...

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek

s2mi öpsün onlar.

adsl2+'a uyumlu yapsalardı şimdi bi kararla 24mbit i veriyolardı.

ama 24mbit i vermek için döt lazım yurtdışı çıkışın kan ağlarken tr de dnslerden cevap alamadığımızdan rootserver lardan en çok cevap almaya çalışan ülke insanı olduğumuz için allah razı olsun selam ve dua ile (F)

neyine az ile yetinmekmiş çoğu bulamazmış falanmış fişmanmış bundada sadaka cumhuriyeti olduk bari  bu özgür ortamda böyle laflar etmeyin

elalem neleri denerken biz hala azı yetinmek ile uraşıyoruz ykmu kodumun ülkesin trdsl yapcak teknoloji aman nese sinirlerim bozuk

özürdilerim eyvallah telekom kafam sana feda olsun  

ama şimdi vdsl modemleri sattıracak ya onlar ondan sonra yeni teknoloji çıkar gene modemleri ucuzladığında bize kakalarlar

Kefillik işleri için kalite ; 10 yıldır hizmetinizdeyiz , Kefillik 10 lira. Lütfen daha yüksek id"li arkadaşları tercih etmeyiniz. Kefil olduğumuz binlerce kullanıcıya sorabilirsiniz...
Toplam Hit: 1223 Toplam Mesaj: 9