VDSL2 Geliyor Ama ?
-
VDSL2 çıkıyor ama muridler bir sorum olucak acaba bu hosting ve dedicated fiyatlarıda düşermi örnek olarak servage gibi ucuz hosting şirketleri kurulurmu ? ve datacenterlar Türkiyeye yerleştirilerek kalite artarmı ?
-
uploadu bu screenshotdaki gibi olursa downloaddan başka bişi yapamazsın
-
Gelsinde Nasıl Gelirse Gelsin Çekmek İstiyom Dvdleri İntarnetten Vistayı İndirecem Diye Pcyi AÇık Bırakıyom Babamda Bizim Slak Yine Açık Bıraktı Pcyi Çek Fişi Çart 1gb Boşuna Gitti Bıktım Artık Gelsin... (Nankör İnsanız Dialup ı Ne ÇAbuk Unuttuk :D)
-
FaTHeR bunu yazdı:
-----------------------------
Gelsinde Nasıl Gelirse Gelsin Çekmek İstiyom Dvdleri İntarnetten Vistayı İndirecem Diye Pcyi AÇık Bırakıyom Babamda Bizim Slak Yine Açık Bıraktı Pcyi Çek Fişi Çart 1gb Boşuna Gitti Bıktım Artık Gelsin... (Nankör İnsanız Dialup ı Ne ÇAbuk Unuttuk :D)
-----------------------------
gözünü seveyim hatırlatma dial up dönemlerini :) ne günlerdi ya.. faturanın geleceği günlerde kaçacak delik arardım :D gizli gizli bağlanacağım zaman cıza cızzzzttttt sesini evdekiler duymasın diye kendimi sıkardım :D mp3 indirmeye kalktığımda dialer sız site bulabilmek için kendimi paralardım :D ehehh bunun için ayrı bi topic açılması gerek :) konuyu rezil etmeyelim.. -
1 mbit=30 ytl
30 mbit x 30 ytl
=900 ytl :D:D:D:D
alın size fiyat...
işte matematik böle miker adamı... jajajaahuahahaha
-
abü telekom hangi hizmetinden hayır geldiki bundan gelsin
vdsl2 ye kafam girsin
-
azla yetinmeyen çoğu bulamaz hala nankörleşiyonuz
-
vdsl1 gelmeden 2 nası geliyo la saymayımı bilmiyo bu denyolar ...
-
s2mi öpsün onlar.
adsl2+'a uyumlu yapsalardı şimdi bi kararla 24mbit i veriyolardı.
ama 24mbit i vermek için döt lazım yurtdışı çıkışın kan ağlarken tr de dnslerden cevap alamadığımızdan rootserver lardan en çok cevap almaya çalışan ülke insanı olduğumuz için allah razı olsun selam ve dua ile (F)
neyine az ile yetinmekmiş çoğu bulamazmış falanmış fişmanmış bundada sadaka cumhuriyeti olduk bari bu özgür ortamda böyle laflar etmeyin
elalem neleri denerken biz hala azı yetinmek ile uraşıyoruz ykmu kodumun ülkesin trdsl yapcak teknoloji aman nese sinirlerim bozuk
özürdilerim eyvallah telekom kafam sana feda olsun
ama şimdi vdsl modemleri sattıracak ya onlar ondan sonra yeni teknoloji çıkar gene modemleri ucuzladığında bize kakalarlar