Ve Aleykum Selam...
-
http://www.tahribat.com Site Yönetici arkadaşlarımızdan bana bir PM geldi,doğal olarak ki haklıdır. Yaptığımın şeylerin bana göre doğrusu,ona göre yanlışı vardır.
Hiç bir zaman hiç bir şey peşinde olmadım,koşmadım..
Anladım ki bizim kuşağın havaları artık değil Tahribat 'ta net 'te bile kalmamış.
Belki de olmak istediğim kulvar yanlış..
Sayın yönetici ile yaklaşık 10 dk 'lık bir sohbet gerçekleştirdim IRC Tahribat 'ta..
Ricalarım vardı,bana hiç bir şekilde baskı yapmadı,umarım tuttuğu sözleri, ya da benim ona söylediğim için tutmak olmak zorunda olduğu ricalarımı(vijdani ret) söz 'e dönüştürüp eyleme geçirir..
Hatırlatayım; ipucu* post 'lar
Nasıl ulaştırırsın? -Mail ile.
Mail 'in ne ki? -Görebilirsin..
Bana göre bir imza, başka user 'lara göre reklam..
Eyvallahım yoktur kimseye,ceketimi alır çıkarım demiş birisi..
Hadi eyvallah Tahribat.. İçerik,diyaloglar ve diğer şeyler hoştu,ama sanırım biraz yanlış kafalar vardı,değiştiremedik..
Ne demişler?
- Hayat Herkes İçin Değerlidir,Şerefli Olmaksa Daha Değerlidir. (Tolstoy)
- Köle Düşüncesini Söylemeyen Adamdır (Euripides)
- Gövdesi Olmayan Baş Kesilemez (Lewis Carroll Alice Harikalar Ülkesinde)
- İlk Ceza Odur Ki Hiç Bir Suçlu Kendi Yargıçlarından Kurtulamaz (Juvenalis)
- Eğer insan yaşamakta güçlük çekerse, o zaman sapan kılıca dönecek savaşın gözyaşları geleceğin yeni dünyasını kuracaktır. Adolf Hitler.
- Dünyada söylenmemiş hiç bir şey yoktur. (A.De Musset)
- Açıktan şeytana lanet edipte, gizliden ona itaat edenlerden olma. (Ömer Bin Abdülaziz)v
- Düşmandan kurtulmaktan daha mühim bir şey var: Kurtarıcılardan kurtulmak. (Balzac)
- Şöhret pazara benzer. Orada çok kalırsanız fiyatlar düşer. (Bacon)
- Ancak, aptallarla ölüler fikir değiştirmezler. (Lowelli)
ve son; belki de son söz..
- Akıl tamamlandığında, söz noksanlaşır. (Hz.Ali)
NOT: Kendi isteğim ile ayrılıyorum..
The End...
Son kez;
From HeLL!
Cehennem.Com 2006
VoLaTiLe
-
N'olur gitme...
:P
-
Bakıyorumda dünki Mircteki ukala,insanları yadırgayan halinden eser kalmamış.Bİr duygu sömürüsü almış gidiyor zaten yaşım kemale ermiş olmasaydı daha ağır konuşurdum.
Snn imza diye koyduğun şey bir site adı hemde bir hack sitesinin adı kendi sitenin adı olsa ağzımı bile açmazdım,ama sen rakebat içersinde sayılabileceğimiz bir sitenin adını yazıyorsun ve bunu içinden geldiği için yazdığını söylüyorsun eheh komik
Hadi sana eywallah... -
ee nabalım Gelene git, Gidene gel denmez. << Al buda benden :)
-
arkasından su dökün:)