Ve Bitti...
-
bir kizi sevmistim bende oyle saniyordum beni cok sevdigini degilmis yalanmis ... tatile cıktıında bodrumda orda cocugun birini bulmus geldiigindede tek dedigi sey uzgunum oldu .. bilmem ben bu seyleri hakkettim mi dersem ewet hakkettim .. bende yapmistim ama bu kadar aci werdigini bilmiyordum hele tek sewdigim kızın bunu bana yapmasini
-
git duvara işe rahatlarsın
-
sana kız mı yok... sevgi filan sahte yaşamıssın....
buz gibi su iç
-
seni birakip gidiyorsa uzulecegine sevinmen gerek.
yarin birgun isi ilerlettikten (sonra evlilik nisan gibi) boynuz taksaydi ne yapardin ?
asil tesekkur etmen gerek biraktigin icin zira senin gibi maymun istahli biriyle birlikte olup cocuklara evrim gecirtmeye calismak beni cok yorardi
gibi bi laf cak.
-
Durqrimast bunu yazdı:
-----------------------------bir kizi sevmistim bende oyle saniyordum beni cok sevdigini degilmis yalanmis ... tatile cıktıında bodrumda orda cocugun birini bulmus geldiigindede tek dedigi sey uzgunum oldu .. bilmem ben bu seyleri hakkettim mi dersem ewet hakkettim .. bende yapmistim ama bu kadar aci werdigini bilmiyordum hele tek sewdigim kızın bunu bana yapmasini
-----------------------------
anladığım kadarıyla bi ara sende aynı şeyi yapmışın ee o zaman hiç isyan etmeye hakkın bile yok..bu işler böle madem sende yapmıştın al gör bak çarpıldın aldattığın kısın ahı tuttu sen yamulmadına dua et .. bundan sonra daha dikkatli olursun gönül meselelerinde tecrübem yoktur pek ama ablan bilir bu işleri danışırsan yardımcı olurus:))