Ve Bitti...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek

bir kizi sevmistim bende oyle saniyordum beni cok sevdigini degilmis yalanmis ... tatile cıktıında bodrumda orda cocugun birini bulmus geldiigindede  tek dedigi sey uzgunum oldu ..  bilmem ben bu seyleri hakkettim mi dersem ewet hakkettim .. bende yapmistim ama bu kadar aci werdigini bilmiyordum hele tek sewdigim kızın bunu bana yapmasini

Nerede o eski günler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    avast
    avast's avatar
    Erkek
    git duvara işe rahatlarsın

!.ne oldu zorunamı gitti.!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

sana kız mı yok... sevgi filan sahte yaşamıssın....

buz gibi su iç 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

seni birakip gidiyorsa uzulecegine sevinmen gerek.

yarin birgun isi ilerlettikten (sonra evlilik nisan gibi) boynuz taksaydi ne yapardin ?

asil tesekkur etmen gerek biraktigin icin zira senin gibi maymun istahli biriyle birlikte olup cocuklara evrim gecirtmeye calismak beni cok yorardi

gibi bi laf cak. 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CchaatlakkK
    CchaatlakkK's avatar
    Dişi
    Durqrimast bunu yazdı:
    -----------------------------

bir kizi sevmistim bende oyle saniyordum beni cok sevdigini degilmis yalanmis ... tatile cıktıında bodrumda orda cocugun birini bulmus geldiigindede  tek dedigi sey uzgunum oldu ..  bilmem ben bu seyleri hakkettim mi dersem ewet hakkettim .. bende yapmistim ama bu kadar aci werdigini bilmiyordum hele tek sewdigim kızın bunu bana yapmasini

-----------------------------
    anladığım kadarıyla bi ara sende aynı şeyi yapmışın ee o zaman hiç isyan etmeye hakkın bile yok..

bu işler böle madem sende yapmıştın al gör bak çarpıldın aldattığın kısın ahı tuttu sen yamulmadına dua et .. bundan sonra daha dikkatli olursun gönül meselelerinde tecrübem yoktur pek ama ablan bilir bu işleri danışırsan yardımcı olurus:))

Ümit en son kötülüktür çünkü işkenceyi uzatır.. F.Nietzche
Toplam Hit: 958 Toplam Mesaj: 5