...Ve Sen Gidiyorsun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Elimde değil sana mani olabilmek. Ama gücüm olsaydı eğer, ben hep sende kalırdım. Müebbet yediğimi sanarak mutluluğun ilk deneylerini yaparken gözlerinde, gözbebeklerinden yansıyan huzuru yaşarken; Engizisyonist davrandın, bak gidiyorsun işte...

Ne senli olabilirdim, ne de sensiz. Senli hayat bana ilk saklambaç oynadığım gün gibi geliyordu. O mutsuz ve karamsar adamın içi içine sığmıyordu hani, sanki pamuk bira-midye yapmışım Kordon'da ya da sen bana candan kere Canım demişsin. Hepsi aynı...

Sen bilemezsin sensizken dizlerimi karnıma çekip oturakaldığımı, odanın en sessiz yerinde sessizliği bozmadan ağladığımı. Çünkü sen bilemezsin benim hep sessizlikten ve sensizlikten korktuğumu. Ama nerden bileceksin sessizliğin bana ölümü hatırlattığını ve sensizliğin ölümün daniskası olduğunu; Doğru bilemezsin!...

Hatalıyım biliyorum. Bazen benim bile kendime tahammülüm kalmadığında seni hatırlıyorum. Çünkü seni gerçekten hakketmişmiydim, sen gerçekten sevmişmiydin, şimdi gecenin bir yarısında uykumu bölmüş neden bunları düşünüyorum? Hiç bir fikrim yok. Benden daha iyilerine layıksın yalanını boşverirsek senin de söyleyecek sözün yok! Öyleyse uğurlar ola...

Araf'tayım sevgili, hangi taraftayım bilemezsin

Kapılar açılır eğer sen açmasını bilirsen ya da sen ne kadarını görüyorsan dünya o kadarcıktır. Kurrduğun hayaller genişletir sana ait dünyanın dikenli sınırlarını. Ben o tellerin dışındayım sevgili, sana diktatoryanda mutluluklar!...

Valizin elinde, son vedanı yapıyorsun. Bütün dünya aynı anda başımın üzerinde zıplıyor ve sen gidiyorsun...

Şimdi dinle sevgili;

Sana and olsun bu kalem bir daha adının harflerini bir araya getirirse; O kalemi doldurdukları mürekkep balığının .........

http://www.depresifkalem.com/karalamalar/ve-sen-gidiyorsun/

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkraver
    darkraver's avatar
    Erkek
    "Sana and olsun bu kalem bir daha adının harflerini bir araya getirirse; O kalemi doldurdukları mürekkep balığının ........." :D:D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

melankoliden sıyrılıp bi bukowskiye evrilemedin dostum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

aşk ve edebiyat

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

Sana and olsun bu kalem bir daha adının harflerini bir araya getirirse; O kalemi doldurdukları mürekkep balığının .........

Bu bölüme gülüyorum hala

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cevik
    cevik's avatar
    Erkek

Daha iyilerinide yaziyorsun ama bu cok kötü be hocam. Arkadasina uzun bir sms yazmissin hissi  verdi.

Parlayan bizi paylar...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MelancholiTr
    MelancholiTr's avatar
    Erkek

hannibalgan,mütavazi tavsiyem çok yoğun duygular yaşamadan yazı yazmaya kalkışma,biraz zorlama olmuş gibi sanki.eski yazılarındaki acı ve gerçekçilik onları güzel yapıyordu.bırak,gerekirse aylarca yazma..ama gerçekten yazmazsan eğer ölüceğini hissettiğin zaman yaz..saygılar

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakultesi
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

senin kalemini mi kırdılar nerde kaldı onca derin manalı yazılar nerde kaldı derinlik 

wala bu yazıyla gidiceksen söktür git kanka ,)

dewdim dewrildim geldim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sokarfeys
    Sokarfeys's avatar
    Erkek

ulan anlamadım arkadaş bir insan uyumadan o kadar gün nasıl ayakta kalır amk ya

kanka senle geçirdiğim 5 ay sonunda uyku düzenimi ifal ettin ve bu yüzden artık uykuya hasretim yazıya gelince 2 bira çeksen kelimelere tecavüz edersin, bu sefer içmeden ve çekmeden yazdığın belli oluyo lan

son bir söz; nerdesin amk

İşimi bitirmek için koca bir ordu lazım!
Toplam Hit: 1355 Toplam Mesaj: 9