Ve Tanrı Kadını Yarttı
-
bunlara uygun gelebilecek cumleler nelerdir
erkekte alah yarattı demedi gibisinden
-
tanrı kadını yarattı çünkü erkeğin ihtiyacı vardı biz istedik
cinsinden birşey mi biraz acıklar mısın hocam?
-
tanrı erkeği yarattı, baktı aleti sallantıda, sokcak bi delik yarattı
-
Athzai_Khaine bunu yazdı:
-----------------------------tanrı erkeği yarattı, baktı aleti sallantıda, sokcak bi delik yarattı
-----------------------------yazdıkların çirkin hoş değil
kadın ve erkek eşit yaratıldı başlık çok ilginç erkeği yaratmadı mı adem a.s tanrı - Allah de Allah
-
yani söyle hocam hani ole laflar varya tanrı kadını yarattı oda tuttu kaynana oldu gibisinden cumleyi tamamlıyacak laflar tahribatta guzel laflar oldugu için actım bole bi baslık
1 örnek daha
tanri once erkegi yaratmis, daha sonra kadini yaratmis,
bakmis olmamis
bunlar da makyaj yaparlar demis...gibisinden
-
-----------------------------tanrı erkeği yarattı, baktı aleti sallantıda, sokcak bi delik yarattı
-----------------------------
puhhhhaha koptum farklı bi bakış açısı.Çemkirmeyin hemen...
Zıtlık bir sistemde kutuplar dengelenmek için erkek ve kadın yaratımı oldu...
-
hocalar her konuya neden fesat karıstırıyorsunuz tartısma cıkartıyorsunuz. konuyu acan bilmiyormu Allah kadını erkegi esit yarattı. burada adam baska birseyden bahsediyor. bu cumle cok guzel kadınlar icin kullanılan birseydir. mesela angelina jolie icin cok kullanılmıstı. burdaki amac Allah onu fazla yarattı o bize esit degil mevzusu deil.
-
sadece benimki silindi valla ne dim adam yazdığı duruyo biz uyardık bizimki siliniyo helal olsun
-
yaw a.q nasıl insanlarsınız anlamıyorum!!! heryerde bi hakaret ediyorsunuz/ediyorUZ ama burada bazıları kendini kaybetmiş.. neyle iligli konuştuklarını bile bilmiyorlar!
Mesaj HolySeclorum tarafindan 9 Mayis 2007 (Çarşamba) tarihinde yazildi.
-----------------------------
puhhhhaha koptum farklı bi bakış açısı.Çemkirmeyin hemen...
Zıtlık bir sistemde kutuplar dengelenmek için erkek ve kadın yaratımı oldu...
ahhahaha çok komiiiiiik.. sana benziyor aynen..!
-
neyse en iisi kilit galiba :)