Vekalet Hakkında Sorum Olucak
-
Sayın muridler mürideler 2013 yılında alınmış bir vekalet var elimde babamdan aldım araba alabilir satabilir diye bu vekaletin süresi varmidir. Süresizmidir ? Yardımcı olabilecek varmıdır forumda noter varmi bilmiyorum ama
-
DanqerLine bunu yazdı
Sayın muridler mürideler 2013 yılında alınmış bir vekalet var elimde babamdan aldım araba alabilir satabilir diye bu vekaletin süresi varmidir. Süresizmidir ? Yardımcı olabilecek varmıdır forumda noter varmi bilmiyorum ama
Vekaletde süresi yazar.
-
sure belirtilmiş ise o sure sonunda biter. Süre belirtilmemiş ise taraflardan biri ölünce sona erer.
-
TaRuZ bunu yazdı
sure belirtilmiş ise o sure sonunda biter. Süre belirtilmemiş ise taraflardan biri ölünce sona erer.
hocam size whatsappdan bir örnegini göndersem ? uygunmudur detaylı bilgi almak için bu aralar sizi cok yoruyorum
-
belirli bir araç için yada plaka için verildiyse sadece o araç için işlem yapılabilir. onun dışında taruz'un dediğine katılıyorum.
-
alibaba bunu yazdı
belirli bir araç için yada plaka için verildiyse sadece o araç için işlem yapılabilir. onun dışında taruz'un dediğine katılıyorum.
hocam kesinlikle tarih göremedim okurken ve motorlu araçlar diyor genelleme yapıyor
-
kardeşim tarih belirtmiyorsa süresi yoktur elindeki belgeyle vekalet kimdeyse senin üzerine olan bütün araçların satışını yapabilir net bir palaka belirtmiyorsa ama herhangi bir notere gidip iptalini yaparsınız
-
PM den telefonu yazdım. at bakarım.