Vekil Sunucu Ayarları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

mozilla daki vekil sunucu ayaralarını degistiremiyorum kaldırdım tekrrar yukeldım yıne olmuyor kapatıp actıgımda her zaman vekıl sunucu ayarlarında gırıyor

proxy listlerden aldıgım bir tane proxy i yazdım sımdı sureklı onla baslıyor ben cevırıyom ama kapatıma actıgımda  hep vekılde kalmıs oluyor varmı bunu duzeltme yolu

http://img244.imageshack.us/img244/2346/adszni2.jpg 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Valla tekrar yüklemen sorunu çözecektir büyük ihtimal ama sebebini bilmioyrum...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek
    sebep hide ip gozuken proxy chınden bir proxy , hide ip kullanırken nasıl kaldıysan sildim tamamen hide ip ve mozıllayı ama yıne hep vekıl sunucu aynı sekılde kalıyor , birde mozıllada sık kullanınlara bir cok sey eklı sımdı onları kaybetmek var neyse bıraz daha ugrasıyım bakalım bıt yol cıkar. saol yardım ıcın
Toplam Hit: 2149 Toplam Mesaj: 3