Vending Makinesini Hackleme
-
Daha önceden böyle birşey okumuştum vending makinalarını hackleme ile ilgili yazı aradım ama bulamadım elinde doküman ı falan olan varsa paylaşabilirmi
-
vending nekine?
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
vending nekine?
-----------------------------
bu içinde kola cips falan olan makineler -
almanyadaki türk vadandaşlarımız para ebatlarındaki buz kullanarak hackliyormuş.
1 euro büyüklüğündeki 1ytl lerden de yararlanıyorlarmış sanırım benim bildiklerim bunlar
-
-
bence imkansız hocam buz la olabilir ama buzu soğuk tutup getirip makinaya atmak zor en iis metalde 1 ytl hacminde bişe yapıp atmak ama vending makinalarını koydukları yerlere genede kamera olur metrolar vb.
-
Şimdiki makineler paranın sahtesini-gerçeğini bile ayırt edebiliyor. Paranın dışındaki bi cisme aldanacağını zannetmem. Fakat kola makinesinde bazen 1 taşla 2-3 kuş vurabilirsin. Parayı attıktan sonra seri bir şekilde 2 tanesine bas bırak yapınca 2-3 tane attığı oluyor. Yada makine ıssız bir yerde ise bi arkadaşın yardımıyla makineyi öne doğru eğin. Fakat dikkat edin altında kalmayın oldukça ağır. O şekilde kola alırsan 1 den fazla atıyo. İlk seneler yurttaki makineyi bu şekilde iyi boşaltıyorduk. Daha sonraları herifler uyandı makineyi üstten duvara sabitlediler.
-
youtube da millet bulmuş yolunu :S
-
bu konu acildiktan sonra youtube a girip baktim sonra bugun bir iki makinada denedim. bir halta yaramiyor. bir yolu varsa youtubelardakiler degil.
-
eski cocacola makinelerinde i$e yariyordu ama yeni olan makinelerdeki para okuyucular, BRK35 'in de dedigi gibi paranin sahtesini gercegini bile ayirt ediyor. birde olayin $u yonu var.
vending hacking dediginiz olay, sanki cok normal bi$ey gibi gozuksede, bir nevi hirsizliktir. ba$kasina ait olan mallari, kar$iligini vermeden almak.