Verbatim Dvd + Recordable
-
Dün üzerinde aynen Dvd + Recordable yazan Verbatim marka 50 adet dvd aldım.Şimdii benim bildiğim verbatim çok iyi bir marka sitesinde 100 sene ömrü olduğu yazıyor ben onların ylaancısıyım :D
Velhasılı recordable dvdler içeriği silinebilen ve tekrar kayıt yapılan dvdler değil mi ? recordable kayıt edilebilir demek ama tanesini 1.150ytl gibi ucuz bir fiyattan alınca insan bundan bile şüphe ediyor :D Hem verbatim hemde recordable hemde 1.150 ? Ben mi yanlış biliyorum verbatim iyi bir marka değil mi yada bunlar içeriği silinip tekrardan kayıt yapılabilir dvdler değil mi ?? Teşekkrüler :F -
olm kazıklanmışsın lan :D ank da ben 1 ytl den alıyom çokda iyi bi marka maxell
bide senin öle üstüne tekrar yazabilmen için re-recordabıl olması lasım
-
Hocam bu recordable, yeiden yazılabilir değil sadece yazılabilir manasında....
Verbatimin orjinali gerçekten mükemmel medyalardır, Önemli bilgilerini vs yedekleyeceksen waz geçilmez...
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Hocam bu recordable, yeiden yazılabilir değil sadece yazılabilir manasında....
Verbatimin orjinali gerçekten mükemmel medyalardır, Önemli bilgilerini vs yedekleyeceksen waz geçilmez...
-----------------------------peki ya maxell
-
Dvd Recordable = Sadece yazılabilir
Dvd Rewritable = Yazılıp silinebilir
Ben Cursor Recordable dvd mi 33 kuruşa alıyorum.
-
verbatim i bende tavsiye ederim xbox360 için oyunlar çift katman dvd gerektiriyor ve çoğu medya sorun çıkarırken verbatim ve maxell gibi markalar hiç sorun çıkarmıyor özelliklede verbatim çok kaliteli
Toplam Hit: 1262 Toplam Mesaj: 6