folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Verbatim Dvd + Recordable

Verbatim Dvd + Recordable

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Dün üzerinde aynen Dvd + Recordable yazan Verbatim marka 50 adet dvd aldım.Şimdii benim bildiğim verbatim çok iyi bir marka sitesinde 100 sene ömrü olduğu yazıyor ben onların ylaancısıyım :D

Velhasılı recordable dvdler içeriği silinebilen ve tekrar kayıt yapılan dvdler değil mi ? recordable kayıt edilebilir demek ama tanesini 1.150ytl gibi ucuz bir fiyattan alınca insan bundan bile şüphe ediyor :D Hem verbatim hemde recordable hemde 1.150 ? Ben mi yanlış biliyorum verbatim iyi bir marka değil mi yada bunlar içeriği silinip tekrardan kayıt yapılabilir dvdler değil mi ?? Teşekkrüler :F

Troubles'll come & they'll pass
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

olm kazıklanmışsın lan :D ank da ben 1 ytl den alıyom çokda iyi bi marka maxell

bide senin öle üstüne tekrar yazabilmen için re-recordabıl olması lasım  

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Hocam bu recordable, yeiden yazılabilir değil sadece yazılabilir manasında....

Verbatimin orjinali gerçekten mükemmel medyalardır, Önemli bilgilerini vs yedekleyeceksen waz geçilmez...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam bu recordable, yeiden yazılabilir değil sadece yazılabilir manasında....

Verbatimin orjinali gerçekten mükemmel medyalardır, Önemli bilgilerini vs yedekleyeceksen waz geçilmez...

-----------------------------

peki ya maxell

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    invisible_1905
    invisible_1905's avatar
    Erkek

Dvd Recordable = Sadece yazılabilir

Dvd Rewritable = Yazılıp silinebilir

Ben Cursor Recordable dvd mi 33 kuruşa alıyorum. 

TIGER şimdi asker 87/2/B Tankçı (www.divxhome.net) Herkesi bekleriz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek
    verbatim i bende tavsiye ederim xbox360 için oyunlar çift katman dvd gerektiriyor ve çoğu medya sorun çıkarırken verbatim ve maxell gibi markalar hiç sorun çıkarmıyor özelliklede verbatim çok kaliteli

işte öyle
Toplam Hit: 1262 Toplam Mesaj: 6