Veri Giriş Elemanı
-
Arkadaşlar,
Şirketimizde tam zamanlı çalışmak üzere, bilgisayar programına data girecek eleman arıyoruz. İşyeri: İstanbul/Kartal/Dragos'tadır. Maaş olarak 1000TL civarında düşünülüyor. İlgilenen arkadaşlar PM atarsa, CV gönderim için e-mail adresi verilecektir.
Saygılarımla,
-
pm attım hocam
-
Evi yakın olnlar kaçırmasın derim. Bu iş veri girişiyle başlar. SOnra bilgi işlem sorumlusu olmaya doğru kayar. Sonrasında da kendinizi ne kadar geliştirirseniz farklı bir şirkete gidince oradaki pozisyonunuz, ünvanınız ve maaşınız da muazzam bir şekilde artar.
Tecrübe ile sabittir.
Bir zamanlar çalıştığım şirkette veri girişi yapıyordum. Bilgi işlem sorumlusu oldum. SOnrada operasyon müdürlüğüne yükseldim. Zaten o konuma geldikten sonra 2000 tl nin altına çalışmadım. Haberiniz olsun.
-
opusdei bunu yazdı
Evi yakın olnlar kaçırmasın derim. Bu iş veri girişiyle başlar. SOnra bilgi işlem sorumlusu olmaya doğru kayar. Sonrasında da kendinizi ne kadar geliştirirseniz farklı bir şirkete gidince oradaki pozisyonunuz, ünvanınız ve maaşınız da muazzam bir şekilde artar.
Tecrübe ile sabittir.
Bir zamanlar çalıştığım şirkette veri girişi yapıyordum. Bilgi işlem sorumlusu oldum. SOnrada operasyon müdürlüğüne yükseldim. Zaten o konuma geldikten sonra 2000 tl nin altına çalışmadım. Haberiniz olsun.
Ne mezunusunuz hocam?
Yükselişiniz nasıl oldu biraz bahseder misiniz? -
opusdei bunu yazdı
Tecrübe ile sabittir.
1996 yılında bilgisayar kullanmaya başladım. 2000 yılından itibaren web programlamaya merak saldım. Php site kodlayabilir ve düzenleyebilir seviyeye geldim. Öğrenmeye devam ediyorum. Bu benim hobimdir.
2003 yılından bu yana tam anlamıyla turizm delisi oldum. Kendime meslek olarak tur operatörlüğünü seçtim. Bana en uygun olan iş bu gibi. Birkaç yıl turizm firmasında rezervasyon ve operasyon departmanlarının müdürlüğünü yaptım. Şuan bir otelde resepsiyon görevlisi olarak çalışıyorum. Ayrıca serbest olarak büyük acentalar ve otellerle doğrudan en uygun fiyatları sağlayarak rezervasyonlar da yapıyorum. Tur planlamaları ve organizasyonlar da cabası.
Aynı zamanda bazı sitelerde zaman zaman paylaşımlar yapıyor ve dökümanlar da yazıyorum.
Çeyrek yüzyıldır yaşıyorum ve öğrendiğim herşeyi öğretmekten gurur duyuyorum.Ayrıca bende öğrenmeye devam ediyorum.Hayat okulundan mezuniyet ancak mezardadır diyorum...ne is yaptigini biliyormusun hocam..