Veri Kurtarma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matr0x
    matr0x's avatar
    Erkek

Merhaba;

Yaklaşık 1 hafta önce bilgisayarıma format attım. Ama belgelerimdeki resimlerim klasörünün yedeğini almayı unutmuşum :( Resimleri kurtarmak benim açımdan gerçekten çok önemli. Hangi Veri kurtarma yazılımını önerirsiniz?

Formattan önceki sistemde windows 7, şimdiki sistemde windows 7.

Konu hakkında bilgisi olanlar yazarsa sevinirim...

Tanrının bana baş edemeyeceğim bir şey vermeyeceğini biliyorum. Sadece keşke bana bu kadar güvenmeseydi diyorum...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

İlk önce recuva prgoramını dene ücretsizdir zaten kendisi.Baktın bulmuyor bişey, recover my files crackli sürümünü bul biyerden büyük ihtimalle kurtarırsın.Yanlız eğer formatladıktan sonra baya program filan yüklediysen pc ye resimleri unut derim ne kadar az üzerine bişey yazılırsa kurtarma şansı o kadar artar.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

forumda çok yazdık çok konuştuk, ufak bi arama yaparsan ulaşırısn...

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    metalati
    metalati's avatar
    Erkek

c ye windows old diye klasör varsa oraya bak

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Felony
    Felony's avatar
    Erkek

basit recovery progrlamlarını kullanırsan verilerinin kurtarılma ihtimalleri periyodik olarak düşer..

dandik yazılımlar yerine tanınmış olan yazılımları kullan.. (getdataback, r-undelete,active@ recovery, easyrec) v..
    katı yavaş tarama seçeneklerini işaretleyerek tarama yap ki kurtarmak için bütün olasılıkları denesin. 

özelliklerinde "format sonrasi recovery" yapmayan ücretsiz programları kullanmasan iyi edersin.

Güçsüz halklar güçlü liderler çıkarır, güçlü halklarınsa lidere ihtiyacı yoktur. "Viva ZAPATA"
Toplam Hit: 1008 Toplam Mesaj: 5