folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Veri Kurtarma (Durum Vahim)

Veri Kurtarma (Durum Vahim)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

elimde bir flash disk vardi. onun uzerinde excel ile puantajlari ve iscilerin maaslarini tutmustum.

a.q. yedeklemedden f.disk kayboldu. o dosyayi kullandigim bilgisayardan tekrar o dosyaya ulasmam mumkunmu.

Belki temp de bir izi kalintisi kalmistir. kalmissa tempte hangi dosya o excel dosyasina ait nasil bulurum ?

veya baska yolu var mi ?

arkadaslar cok muhim bilen lutfen kafa yorsun.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bortecine357
    bortecine357's avatar
    Erkek
    bilgisayarın içine yüklemişmiydin yoksa sadece flash diski kullanıp çıkardınmı

SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR SEN SAHİP OLURSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek
    Easy recovery ile kurtarabilirsin, tahribatta ara bulursun. Kurtarma ihtimalin var ve inşallah büyük ihtimallede kurtarırsın. Programı kurarken excel dosyanın olmadığı sürücüye koy. Atıyorum o dosya C de kayıtlıysa o zaman programı D ye kur. ondan sonra programdan advanteced gibi bi bölümü vardı, oradan formatını belirtirsin dosyanın xls sanırm.Onu aratıp bulursun..

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek
    Eğer arkadaşın dediği gibi tak çıkart yapmışsan temp dosyaları o dosyayla aynı klasör içinde oluşturuluyor. Yani flashdiskte. Belki bi ihtimal C de de saklı olabilir yine başka şansın yoksa C yi tarat

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Dosyayı önce bilgisayarda oluşturup daha sonra mı f.disk e attın? Eğer öyleyse şu programlara bak, hiç olmadı microsofta yardım maili at. http://www.diskeeper.com/undelete/undelete.aspx ---------- http://store3.esellerate.net/store/ProductInfo.aspx?StoreIDC=STR793615240&SkuIDC=SKU03907640239&pc= -- Ücretli bunlar.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

Hoca ne ücreti bi de adam paramı verecek :)

burada full program var

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=87906

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek
    Dosya flash disk de idi. actim kullandim ve kaydettim. Sonra flash diski cikardim. yani bilgisayara hic bir sekilde kaydetmedim. Eger bilgisayara kaydetmis olsaydim kesin geri getirirdim, en buyuk sorunda bu salakligim iste.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek
    Hocam nolur kaybettiğin puantajlar ptt işçilerine ait olsun. Benim maaşı bu ay iki kat versen her gün 5 saat mesai yazıp :D

Düşme Peşime.. Düş Peşindeyim..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    necroshine bunu yazdı:
    -----------------------------
    Dosya flash disk de idi. actim kullandim ve kaydettim. Sonra flash diski cikardim. yani bilgisayara hic bir sekilde kaydetmedim. Eger bilgisayara kaydetmis olsaydim kesin geri getirirdim, en buyuk sorunda bu salakligim iste.
    -----------------------------
    yok hocam denildigi gibi bulundugu klasöre templiyor. Bulma imkanın pek yok gibi, ama, bir şekilde Tempte bir iz bulursan bi kaç satır harften başka birşey bulmazsın, işine yaramaz yani...
Toplam Hit: 1029 Toplam Mesaj: 9