Veri Kurtarma (Hdd)
-
iii aksamlar muridler iste gunun sorusu sabit diskim bozuldu icinden tak tak ses gelio bilgisayar gormuo buraya kadar tamam ama
icinde kurtarmam gereken veriler bilgisayarciya sordum hdd yi isit dene kurtarirsin dedi olmadi
amacim ubuntu live cd ile girip icindekileri flash bellege atmak ne yapabilirim hdd yi isitmaktan baska ?
yardim ederseniz cok sevinirim her turlu yardima acigim :d
-
başka bir bilgisayara slave olarak takmayı dene belki işletim sistemi bozuk diğer bölüm ( D ) olabilir düzgündür belki bu şekilde kurtarma operasyonu olabilir
-
ısıtmak neymiş lan?
kafa vuruyo sanırım hdd ama? ha belki ısıt dediği karttaki soğuk lehim yada lehim çatlağı için olabilir üflemeli havya ile ısıtırsın
-
ses geliosa kafa atmıştır hoca, geri dönüşü yok...
Isıt, sobaya at, geçen gerizekalının biriside buzluğa koy demiş...
Olmayacak şeyler bunlar, kafa attıktan sonra diski kurtaramazsın bi daha...
-
aynısı başıma geldi çok güzel bir para kösülme karşılığında kurtardım bütün verileri :)
hdd yi yollayabilirsen bana %90 kurtarırıım :) içindeki diskleri değiştirince çalışıyor elektronik bölge veya içindeki diski aynı hdd ye tak çalışır.Sakın veri kurtarma diye adı geçen yerlere yollama çünki 5 dk lık işe yüzlerce dolar kösebiliyorlar :D -
amk 2 kere gördüm bu olayı bi keresinde 99 uyl bayıldırlar :D 230 gb için
şimdide bi arkadaş yolladır istanbulda bi veri kurtarmaya önce 800 dolar dediler vermedi şimdi 450 dolar diyolar :D
bekliyoz baham 50 dolara kadar düşerler heralde :D:D -
benim başımada gelecek günü bekliyorum bakalım bi önce buzul sonra yakın bi arkadaşa oldu sıradaki kurban benim kanımcaa
-
Isıtmak da ne oluyor :)
İkinci Bir Disk Olarak Dene Hatta Calısırken Tornavida ile Kafasına Bi iki kere Vur İşe yarayabiliyor bazen.
-
isitmak ve calisirken tornavida ve ya yumrukla vurma islerini denedim ise yaramadi iicndeki bilgiler hayati deil ama bir suru film oyun muzik program vardi ona yanarim :d
yenisini alacaz artik mecburen ama benimki sata idi sata2 ler uyarmi benimkine anakart asus k8n