Veri Tabanı İle İlgili Sorun
-
Arkadaşlar:
Veri Tabanı şifremi, admin panelinden değiştirince site MySql hatası veriyor, site açılmıyor.
Admin panelinden veri tabanı kullanıcı adı şifresini değiştikten sonra, başka bir yere müdahele etmemiz gerekiyormu acaba ?
( Joomla site )
Tşk.ler
-
mysql hatasını buraya yazarsan daha yararlı olur . hatta hangi dosyanın hangi satırında hata varolduğu gösteriliyorsa oraya
echo mysql_error(); yaz ki daha net görelim
-
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------
mysql hatasını buraya yazarsan daha yararlı olur . hatta hangi dosyanın hangi satırında hata varolduğu gösteriliyorsa oraya
echo mysql_error(); yaz ki daha net görelim
-----------------------------" Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL "
Hocam yaptığım iş tamamen, Data Base Kullanıcı Adı Şifresini değişmekti.
-
Fikir beyan edecek yokmu arkadaşlar ?
-
1. Databasein şifresini değiştireceksin mysql panelinden
2. Joomla bağlantısını değşitireceksin, ikisinden birinde hatan var bul hocam...
-
renegadealien bunu yazdı:
1. Databasein şifresini değiştireceksin mysql panelinden
2. Joomla bağlantısını değşitireceksin, ikisinden birinde hatan var bul hocam...
-----------------------------Hocam,
Panelden öncelikle ( MySql Yönetiminden ) " database kullanıcı adı şifresini " değiştim, başka bir müdahalede bulunmadım.
Değiştiğim anda siteye erişim gidiyor, Mysql hatası alıyorum.
" Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL "
Şifre değişmeden önce ve şifre değiştikten sonraki mevcut " configuration.php " dosyasını karşılaştırdım, hata görünmüyor.
Sanırım değiştiğim şifreyi bir yerlere eklemem gerekiyor, forumları altüst ettim, çıkamadım işin içinden.
Sağol
-
joomladan anlamam ama wp kurarken db şifresini girmek gerekiyor ve bu config.php içine kaydediliyor
şifre değişince aynı sayfayı ftpden elle açıp yeni şifreyi yazmak gerekiyor veya wp panelinden de girilebiliyor
joomla panelde böyle bi yer olmalı
yok ise db şifresini kaydeden sayfayı ftpden açıp yeni şifreyi oraya da girmek lazım
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
Hocam,
Panelden öncelikle ( MySql Yönetiminden ) " database kullanıcı adı şifresini " değiştim, başka bir müdahalede bulunmadım.
Değiştiğim anda siteye erişim gidiyor, Mysql hatası alıyorum.
" Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL "
Şifre değişmeden önce ve şifre değiştikten sonraki mevcut " configuration.php " dosyasını karşılaştırdım, hata görünmüyor.
Sanırım değiştiğim şifreyi bir yerlere eklemem gerekiyor, forumları altüst ettim, çıkamadım işin içinden.
Sağol
-----------------------------hoca mysql panelden değiştirdiğin kullanıcı adı ve şifre ne ise onu conf.php ye yazcan aynen