Veri Tabanını Hosta Aktarma
-
veri tabanını hosta aktaracağım ama php myadmin de dışa aktar kısmı nda tanımlanmamış fonksiyon hatası veriyor nasıl halledebilirim
-
Bigdump.php araştır
-
sorunun o kısmında değil veri tabanını dışa aktarmaya çalıştığında foksiyon hatası veriyor dışa aktaramıyorum ki bigdump.php ye atayım
-
hatayı yaz
-
( ! ) Fatal error: Call to undefined function __() in C:\wamp\apps\phpmyadmin3.4.5\libraries\export\json.php on line 26 Call Stack # Time Memory Function Location 1 0.0171 375920 {main}( ) ..\server_export.php:0 2 0.2700 5275656 require_once( 'C:\wamp\apps\phpmyadmin3.4.5\libraries\display_export.lib.php' ) ..\server_export.php:47 3 0.2910 5399328 PMA_getPlugins( ) ..\display_export.lib.php:38 4 0.3814 5691776 include( 'C:\wamp\apps\phpmyadmin3.4.5\libraries\export\json.php' ) ..\plugin_interface.lib.php:36 -
up!
-
SQLYog
MonYog
HeidiSql
Navicat
gibi yazılımlarla export etmeyi dene bir de en azından sorun phpmyadmin den mi o belli olur
-
Sscheme bunu yazdı:
-----------------------------SQLYog
MonYog
HeidiSql
Navicat
gibi yazılımlarla export etmeyi dene bir de en azından sorun phpmyadmin den mi o belli olur
-----------------------------hocam öncelikle teşekkürler dah sornasında 5 gün olmuş bu arada bende boş durmadım 1-2 saat sonra hayır sever bir muridten örendiğim akdarı ile sildim wamp ı tekrar kurdum php myadmin i değiştirmiştim ondan olmuştum şimdi düzeldi
-
veritabanını host'a aktarmak için dışa değil içe aktarman lazım.