Veri Toplama Scripti?
-
muridler 15-20 iletişim formu-anket formu tarzında, madde bilgi sorup cevaplarını istedigim maddeyi filtreleyerek arayabilecegim bi dcript laım ücretli/ücretsiz.
yardımcı olursanız çok makbuke geçer
EDİT- DETAY
isim
soyisim
dogum tarihi
falan..
filan..
vb..
.
.
.
gibi 15-20 başlıklı bi form olacak. siteden bu formu yayınlayacam. millet buraya blgileri dolduracak.
ve doldurulan bilgileri admin panelden görecem. ve istedigim gibi filtreleyerek arayabilecem. (sadece dogum tarihi şu olanları getir sadece ismi serhat olanları getir vb gibi)
-
hocam yazdığınızdan nasıl bir script istediğini anlamadım. Bir benmi anlamadım :S
-
Yazilimci bunu yazdı
hocam yazdığınızdan nasıl bir script istediğini anlamadım. Bir benmi anlamadım :S
Yalnız değilsin
-
hocam şöyle anlatayım : )
isim
soyisim
dogum tarihi
falan..
filan..
vb..
.
.
.
gibi 15-20 başlıklı bi form olacak. siteden bu formu yayınlayacam. millet buraya blgileri dolduracak.
ve doldurulan bilgileri admin panelden görecem. ve istedigim gibi filtreleyerek arayabilecem. (sadece dogum tarihi şu olanları getir sadece ismi serhat olanları getir vb gibi)
-
Anket scripti desene hocam ya :)
-
Ne imla var, ne noktalama var..
5 kez okudum bi b*k anlamadım..
-
interfector bunu yazdı
Anket scripti desene hocam ya :)
canını yiyim : ) eyw hocam ondan
-
Afedersiniz de bu anlatımdan bi bok anlamadıysanız sorun sizde yani. Adamdan kullanıcıların gönderdiği bilgileri veritabanına kaydedip onu filtre ile çekmek istiyorum dese anlardınız da adam bunu diyebilecek düzeyde olsa size niye iş yaptırtsın?
Çok konuştum ama hocam tatildeyim yardım edemicem :/ (köyde)
-
https://www.google.com/?gws_rd=ssl#q=anket+scripti&safe=off
Hangi dili biliyosan burdan bul çek bi tane üstüne düzenleme yap hocam gerisi kolay olur.
Aklıma şöyle bişey geldi. Sınırsız anket sorusu olması açısından. Db deki tablolar
tbl_survey
id
titletbl_question
id
questiontbl_users
id
username
passwordtbl_ansers
id
answer
user_id
question_id
survey_idBu şekilde bir tabloyla kendi sorularını oluşturup o sorunu istediğin ankete koyabiliceksin. Hangi kullanıcının hangi anketlere katıldığından o anketlere cevabından, hangi sorulara hangi kullanıcıların cevaplarına kadar tutabilirsin. users tablosuna ek olarak cinsiyet yaş vs gibi şeyler ekleyerek daha geniş bir sorgu aralığı yakalayabilirsin. Örn. Bayan , 19-25 yaş arasındakilerin X soruna verdikleri cevaplar gibi gibi.