Veri Yürütme Engellemesi "Yardım"
-
selamlar
*önceki konulara baktım çözüm bulamadım netten araştırdım gene olmadı
*sorun şu ki youtube da video izlerken pat "Windows Gezgini Çalışmayı durdurdu" hatası çıkıyor ve bilgisayar 10 sn donukluyor
*Sorun imzası:
Sorunlu Olay Adı:APPCRASH
Uygulama Adı:Explorer.exe
Uygulama Sürümü:6.1.7600.16385
Uygulama Zaman Damgası:4a5bc60d
Hata Modülü Adı:StackHash_7b31
Hata Modülü Sürümü:6.1.7600.16385
Hata Modülü Zaman Damgası:4a5bdadb
Özel Durum Kodu:c0000374
Özel Durum Uzaklığı:000c283b
OS Sürümü:6.1.7600.2.0.0.256.1
Yerel Kimlik:1055
Ek Bilgiler 1:7b31
Ek Bilgiler 2:7b311a3cc18801b070bca828ae073b4e
Ek Bilgiler 3:fe1d
Ek Bilgiler 4:fe1d571065c0f867d880456797a79803
*bilgisayar > özellikler > gelişmiş sistem ayarları > gelişmiş > ayar > veri yürütme engellemesi buradan da yaptım olmadı.
*yardımcı olursanız çok sevinirim tşekkürler
GizliMod: Konu Açarken Konuyu Gerekli Forum Başlığı Altında Açmaya Özen Gösterelim....
-
bi up
-
son up beyler :P
-
c:\windows\system32\ nin içinde dllcache diye gizli bi klasör var, o klasörün içinde explorer.exe var, onu c:\windows a explorer.exe nin üstüne kopyala.Bu işlemi yapmadan önce görev yöneticisinden explorer.exe sonlandır yoksa üzerine yazamaz hata alırsın.
-
pirax bunu yazdı:
-----------------------------
c:\windows\system32\ nin içinde dllcache diye gizli bi klasör var, o klasörün içinde explorer.exe var, onu c:\windows a explorer.exe nin üstüne kopyala.Bu işlemi yapmadan önce görev yöneticisinden explorer.exe sonlandır yoksa üzerine yazamaz hata alırsın.
-----------------------------yok dostum öyle bi klasör başka bi yerde olmasın ?
-
mhmmdclk66 bunu yazdı:
-----------------------------pirax bunu yazdı:
klasör seçeneklerinden korunan sistem dosyalarını gizle tikini kaldır tekrar bak o zaman gorebilirsin eklemeyi unutmusum dalgınlık -
pirax bunu yazdı:
mhmmdclk66 bunu yazdı:
pirax bunu yazdı:
klasör seçeneklerinden korunan sistem dosyalarını gizle tikini kaldır tekrar bak o zaman gorebilirsin eklemeyi unutmusum dalgınlık
-----------------------------yok yok ya ne öyle bi klasör ne de dosya var :/
bilgisayar > özellikler > gelişmiş sistem ayarları > gelişmiş > ayar > veri yürütme engellemesi buradan olması lazım aslında ama olmadı
-
hadi müridler sorun devam etmekte
-
ie de bu hatayi aliyorsan
mozilla dan izle,
mozilla dan izlerken bu hatayi aliyorsan
chrome veya ie kullan
flashplayer in guncel surumunu indirip yukle dene.