folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayar Güvenliği - Backdoorlar
linefolder Veri Yürütme Engellemesi (Yardım??)

Veri Yürütme Engellemesi (Yardım??)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

bilgde öle takılıodum film filan izliodum virüs programı 2 kere virüs uyarısı verdi sil dedim tamam silindi filan dedi sonra dısarıdan virüs girmeye calıstı ama sildim giremedi filan bişiler dedi

baktım bidaha veriyo uyarı msn den kıllandım kapadım sonra durdu bidaha vermedi biraz önce msni actım bidaha virüs dedi yine sil dedim sonra veri yürütme engellemesi cıktı ekrana işte virüslerden korumak için bellek de bazı işlemleri durduruyomus   hata olarak da Generic Host Process for Win32 Services dio bunu nasıl halledebilirim 

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    antivirüsün avast mı güvenlik duvarını kapat daha önce böyle bir şeyle karşılaşmıştım

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek
    avast kullanıom da güvenlik duvarını kaparsam zaten virüse izin vermiş gibi bişi oluom

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    dep güzel seydir işe yarar ... bence kullan ...

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

kardeş güzel iyi hoşda internet baglantımı kesiyo güvenlik için

normalde 4 tane cıkan svchost 8tane oldu

windowsun butun guncellestirmeleri de yapılı ama nerden girdi bu virüs bilmiom mblasser mı neymiş adı

windowsun bunu engellemek için cıkardıgı yamayı da kurdum işe yaramadı

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    avastı kaldır yada güvenli duvarını kapat ikisinden birini tercih et yani avastı kaldırıp başka bir şey kurabilirsin

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
Toplam Hit: 2694 Toplam Mesaj: 6