folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Veri Yürütme Hatası

Veri Yürütme Hatası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

ya bir klasör variçinde resim olan buraya giriğimde hep bu hatayı veriyor nasıl düzelteilirim

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

*İçerde veri tabanlı gizli bir dosya olabilir.

*Senin resim zannettiğin dosya farklı uzantıda olabilir.

*Resim dosyasının içine veri yüklenmiş olabilir.(Şifreleme programları yapabiliyor.)

*Klasöre tıkladığında O mesaj paneli açılması komutu yazılmış olabilir.(Nerden indirdiğine bağlı)

Olabilir Allah olabilir.Daha birçok sebebi olabilir.Daha açık yazabilirsen yardımcı olmaya çalışırım

All I need is a possibility.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

çözdüm olayı bu şekilde

Bilgisayarıma sağ tıkla özellikler Gelişmiş Sekmesi Başlangıç ve Kurtarma bölümünde Ayarlar yazan yere tıkla açılan pencerede Düzenle yazan butona tıkla açılan metin belgesinde

/noexecute=optin

yazan yeri bul ve aşağıdaki gibi değiştir

/noexecute=AlwaysOff

Metin belgesini dosya menüsünden kaydet ve kapat. Tamam, tamam diyerek pencerelerin kapanmasını sağla ve bilgisayarını yeniden başlat

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
Toplam Hit: 584 Toplam Mesaj: 3