folder Tahribat.com Forumları
linefolder Html - CSS - XML - JavaScript - Ajax
linefolder Verilen Likten Sayfa İçerisinde Ve Çerceve İçerisinde Linkteki Sayfaya Ulaşmak?

Verilen Likten Sayfa İçerisinde Ve Çerceve İçerisinde Linkteki Sayfaya Ulaşmak?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    Evet arkadaşlar böyle bir kod yada script varmı?İşleri kısaltmak için bu gerekli,öteki türlü sayfanın içerisine çerceve eklemeyi falan biliyorum.Benim maksadım verdiğim bir link aynı sayfa içinde yeni bir çercevede nasıl açılır böyle birşey varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek

Edit :

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek
    İçerik veritabanından falan mı çekilecek? Yoksa en başta girilmiş olacak mı? Veritabanından çekilecek ise div içerisini ajax ile değiştirerek yapabilirsin. Yok zaten statik ise bi js kodu ile div in açılıp kapanmasını sağlayabilirsin...

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    ZoktriP bunu yazdı:
    -----------------------------
    İçerik veritabanından falan mı çekilecek? Yoksa en başta girilmiş olacak mı? Veritabanından çekilecek ise div içerisini ajax ile değiştirerek yapabilirsin. Yok zaten statik ise bi js kodu ile div in açılıp kapanmasını sağlayabilirsin...

basit bir html sayfada kullanacağım ;bir sayfadan oluşan bir web sitesi düşündüm bugün onun için ama eğer veritabanından çekmek içinde varsa böyle bir özellik kod vs yardımını ve kodu beklerim.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek
    valla kardeş dediğini pek anlamdım fakat iframe html tagını dene. sayfa içinde farklı bir sayfa gösterebilirsin. birde frame olaylarına bak. iki frame olur. üstden tıklarsın main frame de açılır.

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    B0LDPiL0T bunu yazdı:
    valla kardeş dediğini pek anlamdım fakat iframe html tagını dene. sayfa içinde farklı bir sayfa gösterebilirsin. birde frame olaylarına bak. iki frame olur. üstden tıklarsın main frame de açılır.
    Kardeş bak benim istediğim verdiğim linki aynı sayfa içerisinde bir çerçevede açmak.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

frema yada ajax

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

NetBABA bunu yazdı:
    ZoktriP bunu yazdı:

basit bir html sayfada kullanacağım ;bir sayfadan oluşan bir web sitesi düşündüm bugün onun için ama eğer veritabanından çekmek içinde varsa böyle bir özellik kod vs yardımını ve kodu beklerim.

Siteyi ne ile kodluyosun? Asp mi Php mi? Asp ise pek bişi bilmiorm. Ama php ise xajax nesnesi ile rahatlıkla yapabilirsin ;)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    ZoktriP bunu yazdı:

NetBABA bunu yazdı:
    ZoktriP bunu yazdı:

Siteyi ne ile kodluyosun? Asp mi Php mi? Asp ise pek bişi bilmiorm. Ama php ise xajax nesnesi ile rahatlıkla yapabilirsin ;)

html + php olacak

Toplam Hit: 1877 Toplam Mesaj: 9